1. novembra 2014

Essence limitovaná edícia Mountain calling

Krásne popoludnie, dámy!

Aj tento týždeň vám prinášam článok zo sekcie Future Stars, v ktorej vám pravidelne predstavujem pripravované novinky rôznych kozmetických značiek. Asi ste si zvykli, že väčšinou píšem o limitkách od Catrice a Essence a dnes tomu opäť nebude inak. Keďže v poslednom článku z tejto sekcie som sa venovala limitovanej edícii Viennart od Catrice, dnes si povieme niečo o limitke Essence Mountain Calling, ktorá sa na pulty drogérii dostane v decembri 2014.




Môj pocit, že značka Essence vo svojich limitovaných edíciách stavia zakaždým na tých istých základoch sa nevytratil ani po zhliadnutí pripravovanej decembrovej limitky s názvom Mountain calling. Neviem, či sú ľudia v tíme Essence leniví niečo nové vymyslieť, alebo im len došli nápady, prípadne svojich zákazníkov považujú za tak nenáročných, že im stačí v každej limitke hodiť to isté a budú spokojní, v každom prípade si to Essence veľmi zjednodušuje a na svojich limitkách mení už len obaly a niekedy snáď ešte aj odtiene. Väčšinou je to ale zakaždým z väčšej časti to isté a inak tomu žiaľ nebude ani v zimnej limitovanej edícii. Za toto lajdáctvo značke Essence udeľujem mínusku. 


Paletka očných tieňov, laky na nechty, farba na líčka - baví to ešte niekoho? Áno priznávam, obaly v novej limitovanej edícii vyzerajú veľmi chutne, ale bude to zákazníkom stačiť? Politika Essence sa mi v tomto smere nepáči, ale asi nie je v mojich silách niečo zmeniť a tak vás proste budem informovať o tom, čo si budete môcť počas decembra zakúpiť. 

Paleta očných tieňov - Šesť kompaktných očných tieňov v kartónovej krabičke so zimným motívom. Odtiene od bielej cez zlatú, hnedú až po svetlo či tmavomodrú v perlovom i matnom prevedení sú lákadlom aj pre mňa. Tiene by mali byť vysoko pigmentované a snáď aj výdrž bude dobrá. Paletka bude dostupná za cenu 3,99€ v prevedení s názvom 01 - Meet me at the ski lodge. 

Priesvitný kompaktný púder - Transparentné púdre u nás ešte stále chýbajú a tak nám limitka od Essence dáva jedinečnú možnosť urobiť si zásoby. Zmatňujúci púder v transparentnom prevedení vyhovie každému odtieňu pleti a make-up pekne zafixuje. Tento púder je vhodný pre všetky typy pleti a jeho poznávacím znamením je nápadný reliéf s motívom zasnežených hôr. Cena púdru je 3,29€. Dostupný v odtieni 01 - Snow alert!

Kajalová ceruzka 2 v 1 - V LE Mountain Calling nám značka Essence prinesie dve nové kajalové ceruzky na oči. Jednu v chladných odtieňoch modrej a druhú v hnedo-zelenej kombinácii. Akú očnú linku s nimi vyčarujete, záleží už len na vás. Dostupné v odtieňoch 01 - Today is fun day a 02 - We love winter holidays! Cena za kus 1,49€.

Krémová lícenka - Líčka vyštípané od mrazu k zime jednoducho patria! Krémová lícenka sa ľahko nanáša prstami a pri kontakte s pokožkou vytvorí jemný ružovkastý efekt na líčkach. Predávať sa bude v odtieni 01 - Let's climb mount beauty za cenu 2,79€. 

Balzámy na pery - Biela a červená - farby tak typické pre toto zimné obdobie. Aby pery počas zimy netrpeli, je nutné ich ochrániť balzamom na pery. Ľahká a krémová formula oboch Essence lip balm sa postará o suché a popraskané pery. Vyskúšajte transparentný biely balzám s ľahkým shimmerom alebo červený dotyk luxusu. V predaji v prevedení 01 - Snow alert! a 02 - let's climb mount beauty v cene 1,49€. 

Hydratačný krém na ruky a nechty - Ochráni ruky pred mrazom a nechtom zaistí dokonalé rozmaznanie. Hlavne v zime je starostlivosť o ruky nevyhnutná, pretože ich vystavujeme príliš nízkym teplotám a hrozí vysušenie a nepríjemné popraskanie pokožky na rukách. Práve preto by sme im mali dopriať pravidelnú starostlivosť ošetrujúcim a liečivým balzamom na ruky a nechty. Vďaka špeciálnemu zloženiu nezanecháva ruky mastné. Dostupný v prevedení 01 - Meet me at the ski lodge. Cena produktu je 1,99€. 

Laky na nechty - Zima nie je ospravedlnením pre neupravené nechty a aj preto v novej limitke od Essence nájdeme ďalšie laky na nechty. Odtiene 01 - Today is fun day, 02 - We love winter holidays!, 03 - Let's climb mount beauty a 04 - Snow alert! sú ako stvorené práve na toto obdobie. Každý za 1,59€. 

Snehový top coat - Aby nechty vyzerali ešte výnimočnejšie, limitovaná edícia Mountain calling prinesie aj krásny povrchový lak s dekoratívnym efektom snehových vločiek. V predaji bude v jednom prevedení s názvom 01 - Snow alert! za cenu 1,99€. 

Ponožky so zimným motívom - Megamäkkučké a tak príjemné! Hlavne v zime rada siaham po huňatých a hrubých ponožkách a tieto od Essence vyzerajú priam božsky vďaka zimnému motívu so sobmi a snehovými vločkami. Vlnené ponožky s nórskym vzorom sú skrátka zimné must-have! Tento model nesie názov 01 - Meet me at the ski lodge. Cena za pár je 3,99€. 


Kupodivu sa ale zimná limitovaná edícia Essence Mountain calling dostane iba do piatich krajín a tými sú: Česká republika, Rusko, Bielorusko, Bahrajn a Grécko.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)