1. decembra 2014

Limitovaná edícia Hidden Stories od Essence

Krásne popoludnie, kočeny! :-)

Ako som sľúbila, s príchodom nového mesiaca vám prinášam prehľad najnovšej limitovanej edície od Essence. Podklady k tejto limitke mi boli zaslané len pred dvomi dňami, takže máte to najčerstvejšie info, aké môžete na blogoch nájsť. Nová limitovaná edícia bude niesť názov Hidden Stories a je ladená do studených tónov, čiže presne podľa počasia za oknami.


O tom, že sa v nej objavia klasické produkty ako očné tiene či laky na nechty, už hádam ani nemusím písať. Novinkou ale budú farebné kriedy na vlasy buď to v kompaktnej podobe alebo v spreji. Viem, že kriedy na vlasy sú v posledných mesiacoch veľmi obľúbenou záležitosťou a je fajn, že sa dostanú už aj do kamenných predajní. Trendová edícia Hidden Stories bude v predaji od januára 2015.





Suflé očné tiene - krémové očné tiene prichádzajú tentokrát v štyroch príjemných svetlých odtieňoch. Vyznačujú sa vysokou pigmentáciou a multidimenzionálnymi kovovými efektami. Dlhotrvajúca krémova textúra má chladiaci efekt a príjemne sa nanáša. V predaji odtiene 01 - Enter wonderland, 02 - Enchanted by hint of mint, 03 - Mauve-llous fairy a nakoniec odtieň s čarovným názvom 04 - Where did I park my unicorn? Cena jedného očného tieňu je 2,99€. V predaji špeciálne v sieti Müller.

Trblietavá topper maskara - nič neurobí slávnostnejší look než dekoratívna krycia maskara. Značka Essence v novej trendovej edícii priniesla až dve tieto krásky a to v príjemnom ružovom a modrom odtieni. Maskary v sebe kombinujú základnú kovovu textúru a trblietavé vločky, ktoré dodajú iskru vašim očiam. Odvážnejšie slečny ju môžu využiť aj pri tvorení zimných tutoriálov a maskaru aplikovať trebárs aj na obočie. V predaji odtiene 01 - Wonderland's next super fairy a 02 - Where did I park my unicorn? Trblietavé maskary kúpite v obchodoch Müller za cenu 2,29€.


Rozjasňovač - dnes už nie je ničím výnimočným používať highlighter aj pri dennom líčení. Ultraľahký krémový rozjasňovač krásne roztaje pri kontakte s pokožkou a premení sa na jemný púder. V ponuke dva nežné odtiene - jemne ružový a levanduľový - 01 - Rose in wonderland a 02 - Enter wonderland. Oba odtiene za cenu 2,99€ za kus. 

Lesk na pery - lesky na pery sú už štandardnou súčasťou trendových edícii značky Essence a výrobca na ne samozrejme nezabudol ani teraz. K dispozícii je priehľadný lesk a lesk s fialovkastým nádychom. Obe sa pýšia trblietavým efektom a jemnou textúrou. Odtiene 01 - Where did I park my unicor a 02 - Mauve-llous fairy kúpite za cenu 1,79€.


Laky na nechty - čo by to bolo za Essence limitku bez lakov na nechty, že áno?! Tentokrát na nás čaká niekoľko nových efektov - matte, frosted, sparkling, metallic, iced. Odtiene 01 - Enter wonderland, 02 - Enchanted by hint of mint, 03 - Mauve-llous fairy, 04 - Where did I park my unicorn a 05 - Rose in wonderland budú v predaji v sieti Müller za 1,99€. 

Trblietavý prášok - pixie dust je univerzálny trblietavý prášok, ktorým môžete ozdobiť nechty, pery či telo. Dá sa aplikovať ako topper alebo ho jednoducho môžete zmiešať s iným produktom ešte pred nanášaním. Odtiene 01 - Carrie's fairy dust, 02 - Trixie's pixie dust a 03 - From dust till dawn kúpite exkluzívne v predajniach Müller za cenu 2,29€. 

Farebná krieda na vlasy v spreji - ak si aj vás podmanili farebné kriedy na vlasy, potom zbystrite pozornosť. Essence prináša svoju vlastnú verziu ružovej a fialovej kriedy vo forme spreju. Ľahko sa nanáša na požadovaný prameň alebo pramene a ľahko sa z vlasov zmýva. V predaji za cenu 3,29€ v odtieňoch 01 - Enter wonderland a 02 - Mauve-llous fairy. Dostupné v Nemecku, Švajčiarsku, Holandsku, Belgicku, Litve, Rusku a Českej republike. 

Farebný púder na vlasy - obdobou predošlého produktu je farebná krieda na vlasy vo forme púdru. Lisovaný púder na vlasy sa bude predávať v odtieňoch levanduľa a mäta. Vďaka kompaktnej forme sa pohodlne nanáša na vlasy. Rovnako ako jeho kamarát v spreji, sa aj tento fešák ľahko z vlasov vymýva. V predaji odtieň 01 - Enter wonderland a 02 - Enchanted by hint of mint. Cena za jeden kompaktný farebný púder na vlasy je 2,99€. Kúpiť ho môžete v Rakúsku, Slovinsku, Srbsku a Bosne. 


Priznám sa, že tak trochu nerozumiem politike Essence v prípade limitovanej edície Hidden Stories. Niektoré produkty budú v predaji vo všetkých spomínaných krajinách, iné zasa len vo vybraných krajinách. Navyše vybrané produkty sa budú predávať exkluzívne len v obchodoch  Müller, ostatné sa budú dať kúpiť vo všetkých drogériách. Celkovo sa však táto limitka týka 11 krajín, ktorými sú Nemecko, Švajčiarsko, Holandsko, Belgicko, Litva, Bosna, Rusko, Česká republika, Rakúsko, Slovinsko a Srbsko. Okrem farebných kried na vlasy v spreji a farebného kompaktného púdru na vlasy budú všetky produkty dostupné v uvedených 11 štátoch. Predajné miesta farebných kried sú vypísané zvlášť podľa typu produktu (sprej / kompaktný púder).


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)