6. augusta 2014

10 bláznivých beauty vychytávok z Japonska

Každý deň si pomyslím, že ma už ľudstvo nemôže ničím prekvapiť. A každý deň zisťujem, že som sa mýlila. Dnes tu mám pre vás 10 vychytávok, vďaka ktorým sú Japonky deň po dni krajšie a krajšie. Niektoré z vynálezov pripomínajú skôr nástroje na mučenie než pomôcku, ktorá má zaručiť vašu krásu. Hold, my Európanky sa ešte máme veľa čo učiť. Veď sa presvedčte samé...





1. Spona pre krajší nos - Butterfly beauty nose clip

zdroj

To, že Japonky majú často nos sploštený ste si už zaiste všimli. Mnohé si z toho ťažkú hlavu nerobia, no potom sú tu tie, ktoré by pre krajší nos urobili čokoľvek. Možno aj preto sa japonskí vynálezci rozhodli vyrobiť pomôcku, ktorá váš nos upraví podľa vašich predstáv. Špička bude vyššie, nos pevnejší a z profilu už nebudete vyzerať ako buldoček. No povedzte, kto by si nenechal pre krajší vzhľad zaštipcovať nos na pár minút denne?

2. Podprsenka na spanie - Oyasumi goodnight keep bra

zdroj

Na svete hádam niet jedinej ženy, ktorá by neriešila svoje prsia. Sme znepokojené ich veľkosťou, tvarom, pevnosťou.. V Japonsku však na to majú riešenie - podprsenku na spanie, ktorá v noci drží vaše prsia "pokope" a ráno sa tak prebudíte s dobrým pocitom na hrudi. 

3. Spadnuté kútiky úst - Dr. Fukuoka Hourei upper laugh lines lifter


Táto beauty srandička slúžiaca na vydvihnutie padnutých kútikov úst je navrhnutá v spolupráci s lekárskymi odborníkmi. Pri pravidelnom päťminútovom používaní by mala odstrániť príznaky starnutia. Podobne ako push-up podprsenka, nadvihne ovisnuté kútiky úst, spevní ich okolie a vy sa budete pýšiť krajším úsmevom. 

4. Elektrická stimulácia očného okolia - Eye Slack Hakura

zdroj

Pristúpili by ste na malú dávku elektrických impulzov či mikro-prúdov pre stimuláciu pokožky v okolí očí? V boji proti unaveným očiam a ovisnutému očnému okoliu túto procedúru môžete zažiť v pohodlí domova za necelých 100 dolárov. Prístroj Eye slack Hakura totižto vysiela jemné vibrácie a teplo v okolí očí a tým zlepšuje stav pokožky v tejto oblasti. Zbohom známky starnutia! 

5. Anti-aging maska na tvár - Anti-aging stretcher face sauna

zdroj

Všimli ste si niekedy, že aj tá najstaršia Japonka na svete vyzerá na svoj vek akosi primlado? Možno to bude práve vďaka tomuto ružovému kúsku elastoméru. Maska, ktorá vyzerá ako zo sado-maso filmu pre dospelých je v skutočnosti  prostriedkom na docielenie mladšieho vzhľadu. Je to skrátka akási moderná forma domáceho liftingu. 

6. Tréner hlasu - Beauty voice trainer

zdroj

Cumlík pre dospelých alebo učiteľ spevu? Správna odpoveď je tá druhá. Japoncov asi natoľko trápia falošné tóny pri rannom sprchovaní, že vymysleli nástroj, ktorý vytrénuje váš hlas už za 5 minút denne. Nie som si istá, či po ňom už budem mať hlas ako Adele, no zo začiatku som ochotná vystačiť si aj s takou Celeste Buckingham. Pre tých, ktorým záleží na štýlovosti sa táto nie príliš lacná hračka vyrába v dvoch farebných vyhotoveniach - oranžovej a fialovej. Hlasujem za fialovú! 

7. Zosvetľovač na bradavky - Skin powder hide nipple color

zdroj

Už vyššie som načrtla problémy, ktoré nám ženám spôsobujú naše prsia. To som však ešte netušila, že narazím na ďalší z problémov, ktorý je v Japonsku očividne rozšírený. Pokiaľ by ste boli frustrované z farby vašich bradaviek a prsných dvorcov, mám tu pre vás tip na kozmetický produkt, ktorý vám pomôže. Malé množstvo prípravku Pinky Queen naneste na prsia a vualá, krásne mladistvé európske bradavky sú na svete! 

8. Proti hanblivosti na verejných záchodoch - Eco hime Hello Kitty toilet sound blocker

zdroj

Obľúbená japonská postavička Hello Kitty sa dočkala pocty aj v takejto netradičnej podobe. Ide o mašinku určenú tým, ktorí sa hanbia cikať na verejných toaletách. Strach z toho, že vás niekto bude počuť cikať je preč. Mačička Hello Kitty vydáva zvuk tečúcej vody a tak sa už nemusíte hanbiť pred slečnou sediacou vo vedľajšej kabínke. Kúpite v ružovej alebo fialovej verzii za 31 dolárov.

9. Falošná briadka pre pánov - Propia Hige Japanese fake bread set

zdroj

Hipsteri pozor! Pri výrobe tohto produktu sa muži pravdepodobne inšpirovali nami ženami. Veď predsa ak môžeme my nosiť umelé mihalnice či vlasy, prečo by nemohli oni nosiť umelú bradu? Ak ti chýba testosterón, tak si ho kúp! Na výber v ôsmych dizajnoch. 

10. Nemám tých chlpov akosi priveľa? - Unwanted body hair thinner

zdroj

Na záver som si nechala vychytávku pre pánov s opačným problémom a síce tých, ktorým príroda nadelila testosterónu až až. Neviem ako často sa mužom stáva, že si ich žena v posteli spletie s Yetim, no ak k tomu dôjde, je čas kúpiť si túto pomôcku. Tá totiž presne vie, koľko percent ochlpenia je potrebné odstrániť z mužského tela bez toho, aby ste si ho následne splietli s gayom... 

Tak čo, ktorá beauty vychytávka sa vám zdá najbláznivejšia? 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)