21. decembra 2014

Gélové nechty s Ultra Stay & Gel Shine “It Pieces” od Catrice

Krásne popoludnie, dievčatá!

Po dlhšom čase sa opäť ozývam s novým článkom, v ktorom vám predstavím novinky z kozmetického sveta. Po dvoch mesiacoch sa budem znova venovať obľúbenej značke Catrice, ktorá pre nás od polovice januára 2015 chystá milé prekvapenie. Škriatkovia z dielne tejto značky sú ale moji dobrí priatelia a tak vám už v predstihu môžem prezradiť, na aké výrobky sa môžeme od nového roku tešiť. 







Poviem vám, že ako lakomaniačka sa na novú edíciu skutočne teším. V stojanoch značky Catrice na nás budú čakať nové laky na nechty s gélový efektom. Revolučný proces gélovej manikúry bude pozostávať z troch jednoduchých krokov - najprv nanesiete na necht gélový podklad, potom nechty nalakujete požadovaným farebným lakom a celé dielo zakončite aplikáciou krycieho gélového laku. A čo je najlepšie - k vytvoreniu gélových nechtov s touto značkou nepotrebujete žiadnu drahú LED lampu a odlakovanie zvládnete bežným odlakovačom. Aké jednoduché :-)

Gélové laky spolu dokonale ladia a vďaka svojim špeciálnym vlastnostiam farby vydržia dlhšie a ostávajú krásne lesklé až po dobu 8 dní. Na výber bude hneď niekoľko farebných odtieňov od populárnej ružovej či modrej cez elegantnú hnedú až po nevinnú slonovinovú, marhuľovú či trblietavú ružovú. 



Krok 1: Ultra Stay & Shine Gel Base Coat - na dôkladne vyčistené nechty nanesieme vrstvu základného laku, ktorý predĺži výdrž manikúry. Inovatívna receptúra tohto podkladového laku vyrovnáva nerovnomernosti na nechte, čo umožňuje dosiahnutie hladkého povrchu pri aplikácii farby. Nechty sú posilnené a chránené voči farebným nezrovnalostiam. Cena za base coat je 3,49€. 

Krok 2: Ultimate Nail Lacquer - po nanesení podkladového laku prichádzame k bodu dva a tým je aplikácia farebnej vrstvy. V ponuke je 8 trendových odtieňov farebných lakov s krásnym krytím. Značka dekoratívnej kozmetiky Catrice do farebnej skupiny lakov zaradila najpredávanejšie odtiene, ako i niekoľko lakov s jemným shimmerom. Ak by ste si náhodou z tejto ponuky nevybrali, nevadí. Gélová manikúra 3-step nail system od Catrice totižto funguje s akýmkoľvek odtieňom z ponuky Catrice Ultimate Nail Lacquer, takže z ponúkaných 45 odtieňov si dozaista každá z vás vyberie to pravé orechové. Laky sú v ponuke v štandardnom 10ml balení za cenu 2,79€. 

Krok 3: Ultimate Stay & Gel Shine Top Coat - na záver neostáva nič iné, než nechty prejsť krycím gélovým lakom, ktorý manikúru pekne zafixuje a zaručí dlhotrvajúci efekt perfektných gélových nechtov. Objem laku je 10ml a predávať sa bude za cenu 3,49€. 

Ako vidíte, gélové nechty si čoskoro budeme môcť lacno a hravo vytvoriť v pohodlí domova bez potreby profesionálnej LED lampy. A to najlepšie na tom celom je, že sa tieto produkty po skončení limitovanej edície zaradia aj do stálej ponuky značky Catrice. ;-) 

Gellaky z limitovanej edície Ultra Stay & Gel Shine "It Pieces" od Catrice si budete môcť kúpiť v Nemecku, Rakúsku, Bosne, Bulharsku, Chorvátsku, Českej republike, Maďarsku, Slovinsku, Holandsku, Belgicku, Indonézii a Líbyi.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)