4. novembra 2017

Tie najkrajšie adventné kalendáre pre milovníčky dekoratívnej kozmetiky

Krásny večer, dámy!
Určite nie som jediná, kto má pocit, že tento rok ubehol akosi prirýchlo. Ešte len nedávno som nastúpila v novej práci a zrazu zisťujem, že to čochvíľa bude už rok?! Pfuuu, nechce sa mi veriť. Pomaly prichádza ten čas, keď začneme behať po obchodoch a zháňať (na poslednú chvíľu) darčeky pre našich priateľov, rodinu a blízkych. Ja sa však najviac teším na to, ako (nesebecky) obdarujem samú seba. Tento rok by som si rada zaobstarala nejaký beauty adventný kalendár, no stále váham, ktorý si vybrať. Možno ste rovnako nerozhodné ako ja a možno ani netušíte, čo všetko nám tohtoročná ponuka priniesla a tak si myslím, že oceníte malého pomocníka - blog Kráska a zviera, ktorý vám predstaví kozmetické adventné kalendáre na rok 2017.  Začnime tými s dekoratívnou kozmetikou...





adventný kalendár Lippie Countdown, značka NYX, cena 60 eur

Hneď na úvod začnem adventným kalendárom, ktorý poteší každú milovníčku farebných pier. Značka NYX si v tomto roku pripravila Lippie Countdown adventný kalendár, ktorý je plný rúžov a tekutých rúžov na pery, ktoré odporúča nejedna beauty blogerka a youtuberka. 

2) adventný kaledár LOVE O.P.I XOXO

adventný kalendár LOVE, značka OPI, cena 63 libier

Ak ste aspoň trochu ako ja, určite sa vám srdce rozbuší keď zbadáte tento adventný kalendár plný lakov na nechty z limitovanej edície. Značka OPI je u nás veľmi dobre známa práve vďaka americkým youtuberkám a som si istá, že nejedna z vás po tejto značke túži. Adventný kalendár LOVE OPI XOXO na rok 2017 obsahuje 25 lakov na nechty v krásnych odtieňoch ako Alpine Snow, My Wish List Is You alebo Strawberry Margarita. No povedzte, nebol by to splnený sen mať týchto farebných fešákov doma na poličke?


adventný kalendár Ciate mini mani month nail polish set, značka Ciaté London, cena 59 dolárov

Pri lakoch na nechty zabalených do krásneho adventného kalendára ešte chvíľku ostaneme. OPI totiž nie je jediná značka, ktorá si pre nás pripravila kozmetický adventný kalendár. Rovnaký nápad dostala aj značka Ciaté London, taktiež jedna z mojich vysnívaných. Dokonca by som povedala, že ich adventný kalendár vyzerá ešte slávnostnejšie, než ten od OPI. Hmm, ťažké rozhodovanie. Ktorý by ste si zvolili vy?

4) adventný kalendár BOX OF WONDERS od Bare Minerals

adventný kalendár Box of wonders, značka Bare Minerals, cena 75 libier

Značka Bare Minerals taktiež patrí k tým, ktoré predstavovať nemusím. Značka je zameraná na dekoratívnu kozmetiku a tento rok nám prináša nadupaný kozmetický adventný kalendár plný produktov na pery, oči i tvár. Tento milý adventný kalendár nájdete pod názvom Box of Wonders. Myslím si, že hoci na prvý pohľad vyzerá trocha nevýrazne, za vyskúšanie predsalen stojí, čo poviete?! 

5) House of Fraser Beauty Advent Calendar 2017

beauty advent calendar 2017, značka House of Fraser, cena 20 libier

Adventný kalendár z eshopu House of Fraser je must-have adventným kalendárom pre všetkých, ktorí si nemôžu dovoliť utrácať desiatky či stovky eur za takéto potešenie. Dekoratívna kozmetika Colour Couture obsahuje všetko od lakov na nechty, cez tekuté linky až po rúže na pery. Skrátka taký ten základ, ktorý doma chcete mať. 

6) kozmetický adventný kalendár Essie 

adventný kalendár Nail Polish 24 day Christmas countdown, značka Essie, cena 50 libier

V tomto rozkošnom boxíku sa nachádza 24 políčok, ktoré ukrývajú malé potešenia pre veľké dievčatá. Značka Essie je treťou najznámejšou značkou lakov na nechty, na ktorú môžeme naraziť u zahraničných youtuberok a ktorá sa pomaly ale isto dostáva aj medzi naše blogerky.


adventný kalendár Girl about Town, značka Iconic London, cena 150 libier

Trocha menší, no stále rovnako krásny, je tento boxík plný pokladov značky Iconic London. Luxusná dekoratívna kozmetika ukrytá v ikonickej budove zaiste sadne žene každého veku. Lichotivé odtiene a praktické produkty potešia nejednu sestru, matku či manželku. Kto mi ho kúpi?


adventný kalendár Revolution, značka Make-up Revolution London, cena 49,99 eur

Značka známa u nás vďaka svojim priaznivým cenám a veľmi pekným produktom. Makeup Revolution prináša tento rok fakt vydarený adventný kalendár. Ako jedna z mála firiem sa táto londýnska značka rozhodla do adventného kalendára schovať produkty v plných veľkostiach, takže na ňom nemôžete prerobiť. Kozmetický adventný kalendár od Make-up Revolution obsahuje paletu očných tieňov, 6 rúžov na pery, lesky na pery, rozjasňovače, kozmetické štetce a hromadu iných produktov. A to najlepšie? Je dostupný aj u nás na Slovensku!


adventný kalendár 12 Days of Christmas, značka Mavala, cena 44,95 libier

A zase tie laky na nechty! Nuž, čo sa dá robiť. Značka MAVALA neváhala a takisto si pre nás pripravila zopár prekvapení. Tentokrát je to menší boxík s 12 šuplíčkami, ktoré v sebe ukrývajú kompletnú starostlivosť o nechty. 



adventný kalendár A gift A day, značka Sleek MakeUp, cena 35 libier

Sleek je značka, ktorá sa k nám dostala už pred niekoľkými rokmi a ktorá sa teší čoraz väčšej obľube. Známa je práve vďaka svojim nádherným paletkám očných tieňov, ktorých má v ponuke neúrekom. Tento rok máme možnosť vyskúšať produkty značky Sleek vďaka tomuto krásnemu a elegantnému adventnému kalendáru. Idete do toho?


adventný kalendár Make a wish, značka Trend it up, cena 27,95 eur

DM drogéria, podobne ako mnohé iné obchody, ponúka kozmetické produkty vlastných značiek a jednou z nich je aj nová značka dekoratívnej kozmetiky Trend it up! Táto edícia je obzvlášť zaujímavá, ponúka široký výber produktov a je farebne bohatá. Sama som zvedavá, aký je prvý adventný kalendár od TREND IT UP.


adventný kalendár Merry X-mas, značka Essence, cena 34,95 eur

Adventný kalendár od Essence je určený všetkým mladým dievčatám a ženám, ktoré milujú túto trendy značku. Kalendár sa skladá z 24 políčok, ktoré sú súčasťou nádherného dievčenského balenia, ale na to sme si u tejto spoločnosti už zvykli. Škoda, že sa mi nepodarilo vypátrať, čo všetko sa skrýva za zavretými dvierkami jednotlivých políčok.


adventný kalendár 12 Days of Beauty, značka Ulta Beauty, cena 18 dolárov

Ďalší z malých 12-okienkových kozmetických adventných kalendárov je tento rozkošný chlapík od Ulta Beauty. Nájdete v ňom highlighter, lícenku, tekuté linky, produkty na pery a pár ďalších vychytávok. 


adventný kalendár Tanya's Treats, značka Tanya Burr Cosmetics, cena 22,79 eur

Posledným malým kalendárom je tento sviatočný balíček s názvom Tanya's Treats od Tanya Burr Cosmetics. Ako môžete vidieť, je skutočne ladený do vianočných farieb a nájdete v ňom nádherne zladené produkty na oči, pery i nechty. Skrátka Vianoce jak sa patrí!

15) adventný kalendár Love Your Selfie značky Technic  

adventný kalendár  Love your selfie, značka Technic, cena 12 libier

Na záver ešte jeden načančaný adventný kalendár s dekoratívnou kozmetikou, ktorý nájdete pod názvom Love Your Selfie. Tento farebný borec obsahuje 1 rúž, 2 balzámy na pery, 2 lesky na pery, 2 paletky očných tieňov, pomôcky na manikúru a pedikúru, doplnky do vlasov a mnoho iného. Adventný kalendár Love Your Selfie značky Technic bude podľa mňa skvelým darčekom pre mladšiu sestru, ktorá už dorástla do veku, kedy vám začína kradnúť váš make-up.

Ako vidíte, tento rok je naozaj z čoho vyberať. Ja sama mám problém rozhodnúť sa a to ani nespomínam, že pravdepodobne do sviatkov ešte stihnem natrafiť na niekoľko ďalších kozmetických adventných kalendárov. A čo vy? Našli ste si v tomto zozname svojho favorita alebo nie sú kozmetické adventné kalendáre nič pre vás? Vaše tipy čakám dole v komentároch ;-) 

6 komentárov:

  1. Ach, tieto beauty kalendare - je uplne skvely vymysel. Este som ziaden nedostala, ale necham tvojim clankom urcite inspirovat okolie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zrovna písala Naty na facebook, že ak by som si mala kúpiť všetky, čo sa mi páčia, asi by som musela od nového roku bývať pod mostom :D
      PS: chystám aj pokračovanie s kalendármi s pečujúcou kozmetikou ;-)

      Odstrániť
  2. Všetky sú krásne, aj keď ja by som brala tie, v ktorých je viac dekoratívky, lebo lakovať nechty nestíham tak často. Ešte ani ja som žiaden nedostala, lebo môj drahý nie nie nejaký kúpiť. Takže zostanem vždy pri klasickom čokoládovom :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som zase na laky neuveriteľný maniak. Ale musím sa pochváliť, že som sa minule pustila do triedenia lakov a tie, ktoré používam zriedkavo, som darovala kamarátke, aby mala aj ona radosť :-)

      Odstrániť
  3. Ja som už videla obsah essence aj trend it up kalendara a nič moc 🙂 je to všetko na youtube a essence otvárala get the louk a otvára ešte Rendy v instastories niekedy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak som si dnes pozrela Essence a páči sa mi, aj keď mohli dať aj nejaké vzorky make-upov namiesto tých štítkov na darčeky, ale celkovo sa mi páčil. Ale adventný kalendár od Trend it up si ešte budem musieť pozrieť.

      Odstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)