21. novembra 2022

Kozmetické adventné kalendáre 2022, ktoré nezruinujú váš rozpočet

 Wau!

Tak už je tu znova to obdobie, kedy začíname nedočkavo otvárať políčko po políčku na našich adventných kalendárov. My veľké sme už pravdepodobne dosť dávno presedlali z čokoládok na kozmetické adventné kalendáre, ale pokiaľ ste z tých, ktoré ešte stále váhajú, či do toho ísť alebo nie, mám tu pre vás zopár tipov, ktoré vás presvedčia o tom, že kozmetický adventný kalendár je must-have!


Celá dnešná nádielka adventných kalendárov je z e-shopu Hebe.com, ktorý som objavila len nedávno a ktorý ma zaujal najmä svojou širokou ponukou a produktami, ktoré sú cenovo dostupné pre všetkých a predovšetkým ktoré nenájdete len tak hocikde. To viete - originalita na prvom mieste, hlavne keď sa my blogerky a influencerky predbiehame v tom, ktorá vám prinesie tie najlepšie novinky. Tak sa na to poďme spolu pozrieť...



1. Delia cosmetics - 8-dňový adventný kalendár pre dokonalú manikúru

Značka Delia cosmetics je pre mňa novinkou, ale už na prvý pohľad ma jej adventné kalendáre dosť milo prekvapili. Áno správne, hovorím v množnom čísle, nakoľko táto značka má v ponuke rovno dva adventné kalendáre pre všetky milovníčky peknej manikúry. Oba kozmetické kalendáre obsahujú 8 dokonalých produktov, vďaka ktorým budú vaše nechty vždy krásne upravené. Osobne som favoritkou ružového kalendára, ktorý je ladený do jemnejších tónov, ale pokiaľ dávate prednosť výraznejším farbám, mrknite na červený adventný kalendár. Cena oboch kalendárov je 399,- Kč a kúpite ich na spomínanom eshope Hebe.com - ružový tu a červený tu



2. Hair of the Day by OnlyBio - adventný kalendár s vlasovou kozmetikou

Každá žena vie, že vlasy sú korunou krásy a preto tu pre vás mám tip na tento adventný kalendár s vlasovou kozmetikou. Nájdete v ňom 6 produktov v praktickom 50ml balení a 1 produkt o veľkosti 100ml, čo je na kozmetický adventný kalendár naozaj štedrá veľkosť. Adventný kalendár Hair of the Day by OnlyBio obsahuje okrem tradičných nevyhnutností ako sú šampón a kondicionér aj stimulujúce mlieko na vlasy či peeling na pokožku hlavy. Príjemným bonusom je hodvábna gumička, ktorá ti pomôže skrotiť tvoju neposednú hrivu. To celé nájdeš zabalené v elegantnom čierno-zlatom boxíku za 229,- Kč. 


3. InvisiBobble - Happy Healthy Hair beauty adventný kalendár 2022

Pri vlasoch ešte chvíľu ostanem. Ďalším na mojom zozname beauty adventných kalendárov je tento ružový fešák od InvisiBobble. Áno presne, to je tá známa značka, ktorá dobila trh legendárnymi gumičkami do vlasov! V 24 okienkach tohto adventného kalendára nájdeš nekonečné množstvo vlasových doplnkov, pretože ako všetky dobre vieme - gumičiek nie je nikdy dosť! Beauty adventný kalendár Happy Healthy Hair od Invisibobble momentálne kúpiš za 500,- Kč v eshope Hebe.com. 


4. Sylveco - 24-dňový adventný kalendár so starostlivosťou o celé telo

Hovoria vám niečo značky Sylveco, Aloesove, Duetus, Biolaven či Oleiq ? Že nie? V tom prípade by ste mali vyskúšať tento Sylveco beauty adventný kalendár plný prírodnej starostlivosti o pleť, telo aj vlasy. Obsahuje 24 unikátnych produktov menej známych značiek, ktoré sa oplatí vyskúšať. Zo starostlivosti o pleť spomeniem napríklad hydrosol od značky Oleiq, ďalej revitalizačný gél na čistenie tváre značky Vianek, očný krém Biolaven organic, pleťovú masku Duetus či vyhladzujúce sérum Sylveco. O vaše telo sa postará spevňujúci a regeneračný olej Vianek, telový peeling značky Rosadia, hydratačný krém na nohy Vianek a chýbať nebude ani telové mlieko od Aloesove. Vlasy budú krásne vďaka šampónom a olejčekom od Vianek, či peelingu na vlasovú pokožku Biolaven organic. Cena tohto zaujímavého adventného kalendára je 1080,- Kč.


5. Body Collection England - Vintage cherry blossom luxury toiltery advent calendar

Značka Body Collection England je známa pre svoje produkty, ktoré sú cenovo prijateľné pre väčšinu z nás. Každoročne táto značka prichádza s krásnymi motívmi svojich beauty adventných kalendárov a ani tento rok tomu nie je inak. V kalendári nájdete okrem kozmetiky aj niekoľko šikovných vychytávok, z ktorých spomeniem napríklad rozkošnú pemzu v tvare hviezdičky, peelingovú rukavicu či cestovnú zubnú kefku. Tento kalendár kúpite za 419,- Kč


6. Bell - Hypoalergénny kozmetický adventný kalendár

Nádherný beauty kalendár pre obdobie adventu si pre nás pripravila aj známa značka Bell. Tento kalendár je výnimočný najmä kvôli tomu, že obsahuje hypoalergénne produkty a teda je vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pleť. Za 1299,- Kč v kalendári nájdete hypoalergénne laky na nechty, lícenku, bronzer, rozjasňovač, ceruzky na oči, pery aj obočie, hypoalergénny balzám na pery ale tiež hypoalergénny make-up, riasenku či krásny lip tint. Z doplnkov sa môžete tešiť na rozkošnú čelenku s uškami, silikónovú kefku na čistenie štetcov, sponku do vlasov, kľúčenku, pinzetu a ďalšie drobnosti. 


7. Lumene Finlad - 24 Nordic beauty treasures

Pre všetky milovníčky severskej kozmetiky tu mám beauty kalendár od Lumene Finland, v ktorom sa nachádza 24 ochutnávok zo sveta mrazivej fínskej skincare kozmetiky a make-upu. Osobne ma najviac zaujala rozjasňujúca pleťová esencia a nočné sérum, ale za zmienku stojí aj gélová maska či tónovací krém a objemová riasenka. Celý tento vizuálne i obsahovo krásny balíček kúpite za 2 349,- Kč, čo je podľa mňa absolútne primeraná cena.


8. NYX Professional make-up - 24 day holiday countdown beauty adventný kalendár

Verím, že značku NYX nemusím ani jednej z vás predstavovať. Táto značka má viac než dobré meno a to aj vďaka zloženiu svojich adventných kalendárov, v ktorých nájdete v podstate všetko. Výnimkou nie je ani tento 24-dňový beauty adventný kalendár pre rok 2022, ktorý sa skladá z best sellerov značky NYX, ako aj milučkých doplnkov v podobe nálepiek na nechty či ligotavého pilníku. Radosť vám urobí trebárs šablóna na linky a tetovania. V tomto adventnom kalendári zároveň nájdete aj 8 voucherov na virtuálnu escape hru, hodinu varenia, cvičenia či jógy. S kamoškami sa potom môžete zabaviť na bláznivom karaoke. Ozaj, a spomínala som, že až 6 z 8 best sellerov, ktoré sa v tomto kozmetickom adventnom kalendári nachádzajú, je v plnej veľkosti a zvyšné dva v praktickom cestovnom balení? Aby som vás trocha navnadila, z produktov v plnej veľkosti spomeniem napríklad legendárny Butter lipgloss, Epic ink liner, gél na obočie Control Freak či objemovú riasenku On the rise. To všetko za cenu 1 499,- Kč. 



9. NYX Professional makeup - 12 day holiday countdown adventný kalendár


Pri značke NYX ešte chvíľku ostanem. V jej 12-dňovom adventnom kalendári pre tento rok nájdete také ikony, akými sú napríklad fixačné spreje na tvár, tekutý rozjasňovač, podkladovú bázu pod očné tiene či dokonca legendárne butter glossy.  A cena? Krásnych 735,- Kč. 


Tak to by sme mali niekoľko tohtoročných farebných kúskov plných prekvapení. Ktorý je váš obľúbenec? Alebo máte iný tip? :-) 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)