16. septembra 2014

Essence limitovaná edícia Hello Autumn

Krásny večer, dámy!

Viem, že mnohé z vás sa tešili na avizovaný New in článok, no žiaľ osud to zariadil inak a preto musím dnes improvizovať. Keďže kvalita fotiek nových produktov je otrasná, som nútená ich urobiť nanovo, takže sa so mnou všetci modlite, aby zajtra boli lepšie svetelné podmienky. Aby ste ale neprišli o dnešný článok, mám tu pre vás ukážku novej limitovanej edície značky Essence, ktorá nesie názov Hello Autumn! 

Asi ste si už pri tejto značke zvykli na to, že limitky sú väčšinou vyskladané rovnako - nejaké tie ceruzky, laky, púdre a samozrejme produkty na pery.. Značka Essence sa svojej filozofie samozrejme drží aj pri tejto limitovanej edícii. Hity nastávajúcej sezóny od značky Essence sú ladené do prírodných farieb, ktoré nás obklopujú počas jesene na každom kroku.. 




Štandardný kartónový stojan, v ktorom nájdete produkty z jesennej limitovanej edície, vám akosi prirodzene pripomenie jesenné prechádzky v parku či v lese. V popredí sa pýši multifarebný púder vhodný napríklad na kontúrovanie tváre. Po svojom boku má púdrovu lícenku, ktorá má schopnosť adaptovať sa tónu pleti. Na ľavej strane sú zasa sety na úpravu obočia v dvoch farebných prevedeniach - svetlejší set je pre blondíny a ten tmavší ocenia brunetky. Za nimi už štandardne nové laky na nechty v zemitých tónoch. V pozadí nájdete paletky očných tieňov, opäť v dvoch vyhotoveniach, ktoré značka Essence doplnila ceruzkami na oči v zelenej a hnedej farbe. Ako kabátik pre vaše pery túto jeseň poslúži ružový alebo červený lip cream a vlasy vďaka setu šiestich farebných gumičiek môžete hravo stiahnuť do chvostu. A tu už máme jednotlivé produkty v plnej kráse... 



Ako sa vám pozdáva jesenná limitovaná edícia Hello Autumn od Essence?




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)