5. októbra 2014

Essence limitovaná edícia Come to town

Krásnu nedeľu, dámy!

Dnes tu mám pre vás článok s ďalšou limitovanou edíciou od Essence. Aj tentokrát je to niekoľko lákavých kúskov, ktoré sa na pultoch drogérii objavia už v novembri tohoto roku! Novembrová limitovaná edícia od Essence nesie názov Come to town a je plná farieb.






Táto limitka už na pohľad vyzerá veľmi lákavo a pre mňa ako lakomaniačku ešte viac, pretože obsahuje rovno dva krásne sety lakov na nechty. Poďme ale pekne po poriadku. V novembri nás značka Essence unesie na skvelé vianočné nákupy do New Yorku. Limitovaná edícia je ladená do tradičných vianočných farieb - červená, zelená, zlatá, strieborná a ružová sa postarajú o tú správnu atmosféru. Už tradične sa v nej objavia rúže na pery, farby na líčka, laky na nechty, očné tiene a očné linky v ceruzke. Čo ale u značky Essence často nevidíme, je telový púder. Áno je to tak, táto limitka je doplnená o trblietavý telový púder a milé vianočné kartičky. 

Set lakov na nechty - Tieto milučké sety lakov na nechty vytvárajú príjemnú vianočnú atmostféru. Laky sa vzájomne dopĺňajú a vďaka rozkošnému baleniu si ich viem predstaviť ako skvelý darček pre kamarátku. Každý zo setov obsahuje dva klasické farebné laky na nechty a jeden topper s trblietkami. V predaji budú dve verzie a to 01 - naughty or nice? a set 02 - Got my list? Cena za jeden set bude 3,49€.

Krémová farba na líčka - Práve v zime sú naše líčka poriadne vyštípané od mrazu. Krémová lícenka prichádza v dvoch odtieňoch - červenom a ružovom. Mäkká, krémová textúra hravo splynie s pokožkou a pôsobí veľmi prirodzene a dievčensky. K dispozícií odtiene 01 - Is that you, Santa? a odtieň 02 - Wrapped in pink. Cena lícenky je 2,29€. 

Rúž na pery - Čo takto romantický bozk pod imelom? Viem, že je to síce silvestrovská tradícia, ale prečo čakať tak dlho? Pobozkajte svojho milovaného práve na Vianoce. Essence limitovaná edícia Come to town ponúka na výber dva rúže - v klasickej červenej a dievčenskej ružovej farbe. Oba kúsky sú krásne krémové, svetlé, dlhotrvácne a nevysušujú pery. Dostupné vo verzii 01 - Is that you, Santa? a verzii 02 - Wrapped in pink. Cena rúžu je rovnako ako u farieb na líčka 2,29€. 

Ceruzky na oči - Pokiaľ obľubujete nevšedné farebné očné linky, rozhodne zamierte pozornosť na túto novinku. Celkovo sa očné linky v ceruzke od Essence tešia veľkej obľube a ja verím, že ani teraz tomu nebude inak. Neobvyklá zlatá, bordová a zelená farba sa postarajú o poriadny rozruch! Sú dlhotrvácne a pýšia sa vyhľadávaným metalickým efektom. Tentokrát na výber v troch farbách a to 01 - Make a wish, 02 - Naughty or nice? a 03 - The most wonderful tree. Cena za jednu ceruzku bude 1,99€. 


Quattro paletka očných tieňov - Pri kovovom efekte ešte chvíľu ostaneme. Na rad prichádzajú quattro palety očných tieňov. Základom oboch paletiek je zlatý a strieborný očný tieň, ktoré sú doplnené o dva odtiene zelenej alebo červenej. Všetky očné tiene sú dlhotrvácne a ľahko sa tieňujú. Paletky budú v ponuke v dvoch vyhotoveniach a to 01 - Make a wish a 02 - Naughty or nice? Cena jednej paletky na oči je 2,79€. 

Vianočné kartičky - Odovzdávanie darčekov vašim najbližším by nemalo byť len suchým gestom. Čo takto urobiť niečo navyše a k darčeku prihodiť aj milé vianočné prianie? Set vianočných blahoželaní obsahuje 5 kartičiek. Dostupné v jednej verzii 01 - season greetings. Cena za balenie 5 vianočných prianí je 1,99€. 

Zelený topper - Ak vás neoslovili sety lakov na nechty, možno vás dostane do kolien zelený topper s krásnym sviatočným efektom. V predaji samostatne v odtieni 01 - The most wonderful tree za cenu 1,99€. 

Trblietavý telový púder - Poslednou hviezdou limitovanej edície Come to town značky Essence je sypký trblietavý telový púder v roztomilom darčekovom balení. Vďaka nežnej labutienke sa ľahko používa a pokožke dodáva jemný žiarivý efekt. Navyše má sladkú vanilkovú vôňu, vďaka ktorej mu nebudeš môcť odolať. V predaji v jednom prevedení 01 - Make a wish za cenu 3,29€. 

Celá táto krásna sviatočná limitovaná edícia bude dostupná od novembra 2014 v týchto krajinách: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Česká republika, Slovinsko, Chorvátsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Španielsko, Taliansko, Francúzsko, Belgicko, Holandsko, Juhoafrická republika, Írsko, Poľsko, Litva, Rusko, Kazachstan, Bahrajn, Libanon, Izrael, Kuvajt, Filipíny a Bolívia. 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)