6. októbra 2014

Essence limitovaná edícia Good girl bad girl

Príjemné dobré ráno kočeny! :-)

Včera ste mali možnosť prezrieť si kompletnú limitovanú edíciu dekoratívnej  kozmetiky značky Essence s názvom Come to town. Viem, že limitka je nádherná a mnohé z vás po nej zatúžili a hoci bude v predaji u všetkých našich zahraničných susedov, k nám sa bohužiaľ nedostane.  Čo sa však k nám dostane, je limitovaná edícia Good girl - bad girl, ktorej sa budem venovať dnes.






Prvé čo ma napadlo keď som si prezrela túto trendy edíciu bol videoklip k pesničke Telephone od Lady Gaga a Beyonce. Sama neviem čím to je, možno tým ako sa v istom momente Beyonce otočí na Lady Gaga so slovami: "You've been a very bad girl, a very very bad bad girl Gaga!". 

zdroj
zdroj

Priznám sa vám, že limitovaná edícia Good Girl Bad Girl je ako stvorená pre mňa. Ako mnohé ženy, i ja mám dve tváre. Som anjelik aj mrcha, romantická i zvrhlá. A táto myšlienka sa tiahne celou novembrovou trendy edíciou. Oproti romantickým ružovým farbám stoja odvážnejšie tmavé farby. 

Quattro paleta očných tieňov - Žiarivé verzus tmavé. Klasické okrúhle quattro paletky očných tieňov tentokrát prichádzajú s hodvábne jemnou textúrou v dvoch prevedeniach. Prvá paletka nesie názov 01 - Hello sweetheart a skladá sa z odtieňov ružové zlato, broskyňa, svetloružová a svetlofialová. Opakom je paletka 02 - Once I was an angel, ktorej nájdeme tiene ružové zlato, fuchsia, tmavá fialová a sexy zvodná čierna. Cena jednej paletky 2,79€. 

Toaletné vody - Toaletné vody značka Essence priniesla na náš trh už pred nejakou dobou, no tentokrát prichádza s limitovanými kúskami. Ide o dve nové vône, ktoré budú v predaji v priebehu novembra-decembra 2014. Jedna vôňa pre dobré dievčatká a tá druhá pre čertice! Kvetinový základ (frézia, ľalia a biela ruža) vône Like a good girl dopĺňa nádych pižma, bergamonu, broskyne, bieleho korenia, bieleho cédroveho dreva a vanilky. Druhá vôňa Like a bad girl je zmesou kvetín, orientu a ovocných vôní. Čierne korenie, broskyňa a práškovy cukor dávajú vôni sladký nádych. Doplnené sú o čiernu ružu, fréziu, jazmín v kombinácii s čiernym cédrovým drevom, karamelom a pižmom. Obe vône majú 10ml a predávať sa budú za 2,99€. 

Rúže na pery - Intenzívne divoké farby sú čoraz viac obľúbenejšie a aj preto značka Essence prišla s fuchsiovým a tmavofialovým rúžom na pery. Práve kvôli krémovej textúre a vysokej krycej schopnosti si tento rúž zamilujete. K dispozícii v odtieni 01 - It wasn't me! a v odtieni 02 - Caught in the middle za cenu 2,29€. 

Lesky na pery - Ako kontrast k intenzívnym rúžom v tejto limitovanej edícii nájdete dva jemné lesky na pery s jemne trblietavým efektom a to v ružovom a broskyňovom prevedení s názvami 01 - Hello sweetheart a 02 - Good girls wear peach. Cena lesku na pery bude 1,99€.

Očná linka v pere s tromi hrotmi - Rada skúšaš rôzne štýly? Essence ti v tom pomôže! Vďaka novej očnej linke v pere s tromi špičkami aplikátora vytvoríš presný look. Pero je ideálne aj pre začiatočníčky, ktorým sa pri kreslení očných liniek trasú ruky. Dokonale zvýraznenie očí bude určite budiť pozornosť. K dispozícii za cenu 2,99€ v prevedení 01 - Once I was an angel


Trblietavý púder - Púder s jemnými trblietavými pigmentmi zaistí krásne zvýraznenie tváre a bezchybnú pleť. V predaji v odtieni 01 - Hello sweetheart. Veľkým sklamaním pre mňa však je, že tento púder bude dostupný exkluzívne len v predajniach Müller a to za cenu 2,99€. 

Lícenka - Svieža broskyňová farba na líčka s krémovou textúrou a púdrovým finishom sa dokonale prispôsobí každej pleti. Poskytne svieži vzhľad a to aj v chladných zimných dňoch. Predávať sa bude v odtieni 01 - Good girls wear peach za cenu 2,49€

Farebné laky na nechty - Na príval lakov na nechty sme pri limitkách od Essence už asi všetky zvyknuté. Ani tentokrát tomu nebude inak. Značka Essence si pre nás opäť pripravila štedrú nádielku lakov, ktoré sú v limitovanej edícii Good Girl Bad Girl ladené ako do svetlých farieb, tak i do výraznejších tmavých odtieňov. Navyše sa pýšia množstvom nových efektov, ktoré na nechtoch vytvárajú. Ja osobne som zvedavá na lak s hadím efektom (snake efect). Okrem neho bude v ponuke aj lak s porcelánovým, cukrovým, perlovým, trblietavým efektom a efektom metalízy či kože. V predaji odtiene 01 - Hello sweetheart, 02 - Goog girls wear peach, 03 - Who am I?, 04 - Caught in the middle, 05 - It wasn't me! a nakoniec odtieň 06 - Once I was an angel. Všetky laky na nechty budú stáť 1,99€. 

Vrchné laky s trblietavým efektom - Effect top coats sú u Essence veľmi obľúbené. Krásne dotvoria efekt farebných lakov už v dvoch náteroch. Táto limitovaná edícia ponúka výber z dvoch farieb a to ružového zlata alebo čiernej farby. Oba odtiene 01 - Hello sweetheart a 02 - Once I was an angel budú v predaji za 1,99€. 

Gumičky do vlasov - Posledným kúskom z trendy edície Good Girl Bad Girl, ktorá sa u nás objaví v mesiacoch november-december, sú gumičky do vlasov v čiernej a ružovej farbe s roztomilými zlatými hviezdičkami. Opäť exkluzívne len v predajniach Müller v prevedení 01 - Who am I? za cenu 1,79€. 

Celá limitovaná edícia Good Girl Bad Girl od Essence bude dostupná v týchto krajinách: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Maďarsko, Česká republika, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Bosna a Hercegovina, Španielsko, Portugalsko, Turecko, Taliansko, Austrália, Írsko, Lotyšsko, Rusko, Bahrajn, Afganistan, Libanon, Jordánsko, Katar, Nepál, Filipíny, Paraguaj, Panama, Bolívia a Čile.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)