25. januára 2015

Limitovaná edícia Catrice Rock-O-Co

Krásne nedeľné ráno, milé čitateľky!

Hoci ma zajtra čaká skúška z Chovu koní, rozhodla som sa namiesto učenia potešiť vás ďalším blogovým príspevkom. Ak poctivo sledujete môj blog, určite ste neprehliadli info o blížiacich sa výpredajoch dekoratívnej kozmetiky značiek Essence a Catrice. Spolu s týmito článkami sa na blogu objavili aj články o nových produktoch od Essence, ako i novinky pre líčenie pleti, očí a pier so značkou Catrice, ktoré budú zaradené do trvalej ponuky produktov a na ktoré sa môžeme tešiť už v priebehu následujúcich týždňov.

Pri novinkách ešte chvíľu ostaneme, pretože na dnes mám pre vás pripravené predstavenie najnovšej krásnej limitovanej edície od Catrice s názvom Rock-O-Co. Čítajte ďalej a dozviete sa viac...





Ako milovníčke ornamentov mi táto limitka hneď padla do oka a za povšimnutie stojí aj krásny výber farieb, ktoré boli v tejto limitovanej edícii použité. Jemné broskyňové a modrasté tóny ako protiklad k výrazným odtieňom šedej a ružovej sú veľmi lákavé. Limitovaná edícia Rock-O-Co od Catrice je premyslená do posledného detailu. Obsahuje matné laky na nechty, farby na líčka, malé palety očných tieňov, rúže na pery a dokonalý kabuki štetec. Hoci je svojim obsahom skromná, radosť z nej bude rozhodne obrovská.


Matné laky na nechty - séria piatich matných lakov od Catrice z limitovanej edície Rock-o-co obsahuje nádherné farby od nevinnej modrej cez krásnu broskyňovú až po výraznú ružovú a tmavo šedú. Všetky tieto matné laky budú dokonale vynikať na upravených nechtoch. V ponuke odtiene C01 - L'Ombre á Sanssouci, C02 - Lilas Bleus, C03 - Solei á Solitude, C04 - Apricoco a nakoniec C05 - Madame de Pinkadour.

Púdrové lícenky - farby na líčka sú nevyhnutnosťou, pokiaľ chcete žiariť zdravím. Vďaka jemnej púdrovej textúre sa príjemne nanášajú trebárs pomocou krásneho kabuki štetca z tejto limitovanej edície. Lícenka sa bude predávať v dvoch odtieňoch a to C01 - Macarons pour Marie a C02 - Madame De Pinkadour.

Kabuki štetec - profesionálny kabuki štetec s hrubými syntetickými štetinami a super-elegantným ružovobielym designom je produktom, ktorý nesmie žiadnej žene chýbať. Vďaka krásne hustým štetinám sa bezproblémovo používa a s ľahkosťou nanáša všetky práškové produkty či už v sypkej alebo kompaktnej forme. 

Trio paletky očných tieňov - trojica kompaktných púdrových očných tieňov v dvoch farebných prevedeniach je skvelým pomocníkom pri dennom líčení. Svetlý perleťový efekt v ružovej alebo svetlomodrej farbe oči krásne rozžiari, vanilková farba ich nádherne zvýrazní a tmavo šedá dodá každému pohľadu dramatický nádych. V predaji v prevedení C01 - Bouquets de Fleurs a C02 - Bouquet de Roses.

Rúže na pery - krémový matný rúž poskytuje perám intenzívny, dlhotrvajúci farebný kabátik, ktorý bude vždy perfektne zladený s vašimi matnými nechtami. Stačí si zvoliť medzi broskyňovou alebo ružovou farbou. Elegantný biely obal dodáva týmto rúžom ten správny šmrnc. Matné rúže na pery kúpite v odtieňoch C01 - Apricoco a C02 - Madame De Pinkadour. 


Táto limitka bude v predaji v drogériách od februára do polovice marca 2015 a to v týchto krajinách: Nemecko, Rakúsko, Švajčiarsko, Maďarsko, Slovinsko, Španielsko, Poľsko, Jemen, Jordánsko, Tunis, Malajzia, Filipíny, Singapur, Čile a Thajsko.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)