10. januára 2015

Výpredaj stojanov Catrice kozmetiky

Krásne ráno, milé čitateľky!
Po včerajšej skúške, ktorá dopadla úplne úžasne a z ktorej som dostala (ako inak) Áčko, mám chuť sa s vami podeliť o moju veľkú radosť. Aby som ale nevyznela sebecky, mám tu pre vás informáciu, ktorá zaručene poteší aj vás. Práve v týchto dňoch obľúbená značka Catrice totiž spúšťa na Slovensku veľký výpredaj dekoratívnej kozmetiky. Ak môj blog čítate pravidelne, určite viete, že staré produkty budú nahradené množstvom nových kúskov.





Pri niektorých produktoch pôjde len o zmenu balenia, no u iných výrobkov môžeme očakávať aj niekoľko nových odtieňov, takže sa pripravte na skvelé nákupy či už noviniek, alebo starších produktov za výpredajové ceny. Ktoré produkty nás teda opúšťajú, resp. menia svoj kabátik? Nuž, je ich až 70 a všetky ich nájdete v tomto článku...


Ako vidíte, z predaja zmizne naozaj množstvo produktov, no ako som už avizovala v predošlých článkoch, týchto fešákov nahradia noví, ešte krajší a ešte šikovnejší pomocníci. Nové produkty na líčenie pleti, očí i pier budú postupne zaradené do predaja od januára 2015. Máte už vybratého svojho adepta na kúpu? Ja sa teším na nové farby na líčka a samozrejme na palety očných tieňov.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)