16. februára 2015

Návrat k Twiggy

Väčšina z nás šesťdesiate roky nezažila, no teraz sa slávna Twiggy - ikona všetkých top modeliek - vracia medzi nás. Oči ako bábika, tučné očné linky, výrazná riasenka, to sú poznávacie znamenia štýlu Twiggy. Bola idolom pre celú generáciu a dodnes je inšpiráciou mnohých návrhárov. Krátke šaty v A-čkovej línii, mašle a grafické vzory patria počas sezóny Jar/Leto 2015 medzi hlavné trendy. Od polovice marca do mája 2015 vďaka limitovanej edícii Doll's Collection od Catrice, bude môcť byť z každej z nás malá Twiggy. Vitajte späť v 60. rokoch.






Limitovaná edícia Doll's Collection od Catrice prináša kolekciu matných očných tieňov, tekutú matnú očnú linku, maskaru a krásne umelé riasy. Tvár získa dievčenskú nevinnosť vďaka farbe na líčka a krásna manikúra vynikne s roztomilým tetovaním.

zdroj

Saténové očné tiene - mäkkučké práškové očné tiene v troch farbách ponúkajú maximálne krytie. Levanduľa, smotana a pastelová zelená sú farby, ktoré budú tento rok v kurze. Príjemná saténová textúra v kompaktnej forme a jedinečný Op Art dizajn z nich robí výnimočný kúsok, ktorý púta pozornosť na prvý pohľad. Dostupné v odtieňoch C01 - Playing in lavender heaven, C02 - Hide & Green a C03 - Be my porcelain doll!. Cena za kus je 3,79€. 

Matná tekutá očná linka - oči krásnej Twiggy vystihujú široké očné linky a výrazné riasy. Vďaka tekutej očnej linke s matným efektom a dlhotrvajúcou výdržou bude každá žena vyzerať ako bábika. V predaji v čiernej farbe C01 - Black za cenu 2,99€.

Glamour Doll maskara - obľúbená Glamour Doll riasenka v štýlovom Op Art dizajnovom obale patrí medzi hviezdy tejto limitovanej edície. Špeciálna elastomerová kefka pokryje každú riasu čiernou farbou bez zbytočného zaťaženia a zlepenia. Riasy majú fascinujúci extra objem a nekonečnú dĺžku. Pre efekt očí bábiky nezabudnite riasenku naniesť aj na spodné riasy. V predaji v čiernej farbe C01 - Black. Cena je 3,99€ za kus.


Umelé riasy - falošné riasy sú nevyhnutnou súčasťou Twiggy looku. S Doll Lashes od Catrice vyčarujete pohľad skutočnej Twiggy. Vďaka horným a dolným nalepovacím riasam bude váš pohľad nezabudnuteľný. Sada umelých rias obsahuje jeden pár horných i spodných mihalníc a samozrejme lepidlo na ich aplikáciu. Cena umelých rias je 4,49€.

Guľôčková lícenka - krásna bublina a v nej ukrytá farba na líčka - to je nový poklad limitovanej edície Doll's Collection. Krémová a krásne červená lícenka sa nádherne nanáša na tvár, pri kontakte s ktorou sa mení na púdrovú farbu s matným finišom. Svetlá textúra pôsobí veľmi jemne a sviežo. V predaji v marhuľovom odtieni s názvom C01 - Droll like a doll za cenu 3,99€.

Tetovanie na prsty - malé i veľké tetovania v tvare mašličiek sú určené na aplikáciu pod nechtové lôžko tak, aby tvorili akýsi rám nechtov. Po odstránení zvyškov make-upu a prebytočného mazu z kože prstov vezmite príslušné tetovanie, priložte ho na prst a odstráňte podkladový papier. Potom tetovanie pritlačte na suchú pokožku po dobu 5 sekúnd obrázkom smerom dole. Po niekoľkých sekundách zlúpnite priehľadnú fóliu a vualá, máte hotovo. Pršteky sú krásne ozdobené a štýlové. Tetovanie ľahko odstránite pomocou detského oleja. V predaji v prevedení C01 - Catch me if you're Ken. Cena tetovania na nechty je 2,29€.

Laky na nechty - levanduľová, marhuľová, svetlozelená a biela s marhuľovými trblietkami, to sú farby, ktoré sa budú túto jar nosiť do úmoru. Nechtom dodajú ten správny retro look.  Maximálne krytie a maximálny lesk zaručia, že vaše nechty budú v top ukážkovom stave. K dispozícii v klasickom i trblietavom prevedení. V predaji budú odtiene C01 - Droll like a doll, C02 - Playing in lavender heaven, C03 - Hide & green a nakoniec C04 - Be my porcelain doll!. Cena za lak je 2,79€.





Limitovaná edícia Catrice Doll's Collection bude v predaji od polovice marca do polovice mája 2015. Predávať sa bude v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Maďarsku, Českej republike, Slovenskej republike, Slovinsku, Chorvátsku, Macedónsku, Španielsku, Taliansku, Grécku, Holandsku, Belgicku, Poľsku, Lotyšsku, Rusku, Jordánsku, Katare, Mongolsku, na Filipínach a tiež v eshope kosmetik4less.de.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)