18. februára 2015

Jarné setíky od Essence

Krásne popoludnie, všetkým!

Z mailu vyťahujem ďalšie informácie od Essence a prinášam vám správu o jarných setoch, ktoré si pre nás táto značka pripravila. Budú dva a budú na zjedenie!






Oba sety sú zložené z palety šiestich očných tieňov a 50ml eau de toilette. Zatiaľ čo jeden je ladený do sviežich farieb, ten druhý vás dostane svojou sladkou dušičkou. 

Essence spring set Like a day in a candy shop - sladučký set zdobený chutnými makrónkami vám dá pocit neskutočného šťastia. Broskyňa, orchidea, ovocná sviežosť, orgován, heliotrop, valinka, tonkové bôby, pižmo a jazmín dávajú tejto vôni nezabudnuteľný, sladko-orientálny šmrnc. Set obsahuje paletu očných tieňov All about sweets ladenú do veselých dievčenských tónov v broskyňových, ružových a fialových odtieňoch. Značka Essence nezabudla do palety zaradiť aj highlighter.



Essence spring set Like a first day in spring - spolu s prvými spevavými vtáčikmi a motýľmi za oknom, bude túto jar sprevádzať svieži set Like a first day in spring. Ovocná vôňa, ktorá v sebe skrýva ananás, pomaranč, mandarínky, černice, bielu ružu, santalové drevo, pižmo a vanilku pôsobí veľmi elegantne. Paletka očných tieňov All about spring je vyskladaná z ružovkastých, fialových a hnedých tónov. 

Oba tieto jarné sety budú od marca dostupné v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Holandsku, Belgicku, Maďarsku, Českej republike, Slovinsku, Rumunsku, Južnej Afrike, Írsku, Rusku, Bahrajne, Libanone, Jordánsku, Taiwane, Bruneji, Nepále a Bolívii.  


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)