21. februára 2015

Catrice Nude Purism

Príjemné víkendové ránko!

V minulom článku sme si ukázali, ako bude vyzerať limitovaná edícia I love nude od Essence a dnes si na paškál vezmeme nude limitku od Catrice. Jej názov je Nude Purism a je skutočne vydarená!






Hoci je limitovaná edícia Nude Purism počtom produktov skromnejšia, ich krása vás aj tak dostane. Celá limitovaná edícia sa skladá z quattro paletiek očných tieňov, rúžov na pery, highlighteru a lakov na nechty.

Nude paletky očných tieňov - dve jednoduché palety očných tieňov s krásnymi jemnými neutrálnymi odtieňmi ružovej, pieskovej a hnedej, doplnené o chladnú modrú farbu sú tým pravým pre jarné počasie. Obidve paletky obsahujú štyri očné tiene, ktoré ponúkajú nielen matný efekt, ale i saténovo-žiarivé odtiene pre vytvorenie výraznejšieho líčenia. Jemná textúra očných tieňov ponúka dlhotrvajúcu výdrž a maximálne krytie. Tiene sa vďaka vydarenej textúre veľmi ľahko aplikujú. V predaji paletky očných tieňov C01 - Naked Brown a C02 - Taupe-less. Cena jednej quattro paletky očných tieňov je 4,49€.

Žiarivý highlighter - najkrajší kúsok tejto limitky je krásne žiarivý highlighter, ktorý zaujme na prvý pohľad. Atraktívna 3D štruktúra reliéfu a ultra-jemný púder sú zárukou úspechu. Highlighter má príjemný ružovkasto-bronzový nádych s kvapkou medu. Výsledný nude efekt a svetlo-odrážajúce čiastočky sa postarajú o dokonalý vzhľad pleti. Dostupný v jednom farebnom prevedení za cenu 4,49€.


Laky na nechty - ďalšími produktmi v tejto limitke sú štyri laky na nechty - dva ružovkasté, jeden šedivo-hnedý a jeden ľadovo modrý. Nude laky na nechty sľubujú nekonečne úžasné farby s rôznymi efektmi alebo bez nich. Neobmedzené krytie a lesk robia z týchto limitovaných krásavcov produkty, ktoré musíte mať. Dostupné odtiene C01 - Taupe-less, C02 - Barely Pink, C03 - Pure Blue C04 - Naked Brown. Cena za kus je 2,79€.

Nude rúže na pery - v sezóne jar/leto 2015 budeme na perách nosiť jemné nahé odtiene. Štyri nové odtiene, ktoré limitovaná edícia Nude Purism obsahuje, nám prinášajú nielen sladký dotyk karamelu, ale i jemnú marhuľku či ženskejšiu ružu. Rúže sú balené v príjemnom matnom obale. Dostupné odtiene C01 - Barely Pink, C02 - Silky Rose, C03 - Delicate Rosewood a C04 - Nearly Nude. Cena rúžu na pery je 4,49€.




Limitka Nude Purism príde do predaja v období február-marec 2015. Dostupná bude v týchto krajinách: Nemecko, Rakúsko, Maďarsko, Česká republika, Slovinsko, Španielsko, Portugalsko, Taliansko, Holandsko, Belgicko, Poľsko, Lotyšsko, Írsko, Rusko, Bielorusko, Libanon, Katar, Kórea, Singapur, Filipíny, Indonézia a Mjanmarsko.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)