26. septembra 2017

Limitovaná edícia Hello Happiness od Essence

Zdravím vás, krásky!

Hoci je podľa kalendára leto definitívne za nami, značka Essence sa rozhodla práve v tomto období spustiť predaj limitovanej edície s názvom Hello Happiness. Priznám sa, že tak trocha nerozumiem prečo prišla táto limitka do predaja práve teraz, na prelome leta a jesene, ale budiš. Poďme si túto limitovanú edíciu postupne predstaviť...




Edícia Hello happiness pozostáva z kozmetických štetcov, puzdra na kozmetické štetce a mnohé z vás určite ocenia aj zaradenie mydla na čistenie štetcov do tejto limitky. Celá limitovaná edícia Hello Happiness je ladená do veselých letných farieb a to je práve ten dôvod, prečo nechápem, že ju Essence vypustil do predaja až v mesiacoch september - október 2017. Trocha na hlavu, nemyslíte? Tak či tak štetce vyzerajú veľmi príťažlivo, optimisticky a vyvolávajú vo mne chuť hrať sa so šminkami celý deň. A aké štetce vlastne nájdete v tejto edícii?


1. štetec na make-up
Začnem štetcom na make-up, ktorý ma oslovil z prostého dôvodu - presne takýto typ štetca som si asi pred mesiacom kúpila na Aliexpresse a musím povedať, že nič lepšie na nanášanie tekutého make-upu zatiaľ nevymysleli. Štetec je hrubý a disponuje pomerne krátkymi hustými štetinami, vďaka čomu sa s ním pracuje naozaj dôkladne. Tekutý make-up nanáša rovnomerne a krásne ho zapracuje do pleti. Vďaka neobvykle krátkym, no súčasne hustým štetinám nebudete mať na tvári škaredé šmuhy od make-upu, čo sa mne osobne dosť často stávalo pri používaní lopatkovitého štetcu na make-up. So štetcom sa pracuje naozaj rýchlo, preto je podľa mňa vhodný pre tie z vás, ktoré nemajú chuť vstávať o hodinu skôr len preto, aby mali tvár ako z časopisu. Plus je skvelý na cesty, takže za mňa rozhodne must-have štetec. 

2. duo štetec na očné tiene
Opäť raz štetec, ktorý oceníte hlavne na cestách. Z jedného konca ponúka klasický plochý štetec s oblou špičkou na očné tiene, no a na druhom konci rukoväte nájdete okrúhly štetec. Aj tento kúsok považujem za must-have, ktorý by ste rozhodne mali mať vo svojej štetcovej výbave a to aj v prípade, že sa líčite raz za rok. Musím však podotknúť, že si nedokážem dosť dobre predstaviť prenášať tento obojstranný štetec v originálnej Essence taštičke na štetce - bála by som sa totiž, že sa mi pri zasúvaní do puzdra vždy jeden koniec štetín poškodí, takže by som skôr volila jednoduchú kozmetickú taštičku, ale možno sú moje obavy prehnané a štetec zvládne aj pobyt v puzdre na jedničku, ktovie.

3. štetec na kontúrovanie
Štetec sľubuje pevné a husté štetiny, no keď som ho v obchode ošahávala, nebolo to nič extra. Neurazí - nenadchne. Každopádne ho Essence zaradil do tejto letnej limitky, takže kto chce, môže si ho kúpiť. Ja som ho ale nechala pekne krásne v stojane, takže ho otestovaný nemám.

4. štetec na rozjasňovač
V obchode vyzeral tento chlpáč celkom sľubne, farby sú opäť krásne zvolené, cena príťažlivá a ak chcete mať štetce v jednotnom dizajne, rozhodne si kúpte aj tento. Radosť vám bude robiť už len tým milučkým plameniakom, ktorý je na ňom nakreslený. 

5. cestovná taštička na kozmetické štetce
Cestovná taštička - alebo puzdro na kozmetické štetce, už ako chcete - naozaj žiari farbami. Je veselá, je milá, je z kvalitných materiálov. Jediné, čo mi na nej vadí je, že nemá miesto pre štetec na make-up, ktorý je už na prvý pohľad tučnejší, než jeho farební kolegovia a teda by potreboval extra chlievik, ktorý by mal len a len pre seba. Škoda, že sa tak nestalo. Inak ale do tejto taštičky môžete vložiť všetkých ostatných 6 kozmetických štetcov z tejto limitovanej edície a vziať si ich so sebou na cestu.

6. penový štetec na korektor
Nápad dobrý, prevedie nič moc. Takýto štetec som si kúpila v jednej zo starších limitovaných edícii od Essence a použila som ho všeho-všudy raz. Prečo? No pretože je proste nanič. Ak ste zvyknuté pracovať s beauty blendrom a myslíte si, že je to brnkačka, verte mi, že rukoväť vám to všetko pekne skomplikuje. Penová časť nie je dostatočne pevná a pri každom dotyku pokožky sa začne ohýbať, čo znemožňuje akúkoľvek snahu o aplikáciu či nedajbože zapracovanie korektoru do pleti. Za mňa teda nie!

7. štetec na pery
Pri cestovaní si rada prihodím do kozmetickej výbavy moju domácu paletku rúžov, vďaka čomu mám každý deň na výber niekoľko farieb. No a k tejto paletke samozrejme potrebujem štetec na pery, inak by mi boli všetky tie krásne farby nanič. Štetiny sú aj v tomto prípade syntetické, vďaka čomu sa jednoducho umývajú a štetec je tak kedykoľvek pripravený na ďalšie použitie.

8. štetec na lícenku
Štetec na lícenku, resp. púder, je produktom, ktorý už pravdepodobne doma máte. Ak nie, mali by ste to napraviť. Neviem ako vy, ale ja štetce na púder neustále striedam - raz mi vyhovuje veľký a hustý kabuki štetec, inokedy rada siahnem po klasike. U lícenky však vyžadujem presné nanášanie - nechcem predsa vyzerať ako Marfuša - a preto je u mňa výber správneho štetca behom na dlhú trať. Priznám sa, že ešte stále som nenašla taký, ktorý by mi vyhovoval na plnej čiare, takže ak máte nejaké tipy, sem s nimi.

9. mydlo na kozmetické štetce
Pri mojom nálete na drogériu bol tento produkt už vypredaný a tak vám o jeho účinkoch nič extra nepoviem. Je to skrátka mydlo na čistenie kozmetických štetcov. Podľa popisu výrobcu by malo byť jemné a vhodné ako na štetce, tak aj na špongie, takže ho kľudne môžete použiť aj na svoje beauty blendre. Ja osobne však dávam prednosť tekutým produktom na čistenie štetcov. Väčšinou ich potrebujem vyčistiť dôkladne, no rýchlo, takže siaham po čistiacom spreji Ebelin, ktorý kúpite bežne v DM drogérii. Som s ním nadmieru spokojná a tak nevidím dôvod meniť ho za niečo iné, menej pohodlné.


Tak a máme to za sebou. Celá limitka Hello Happiness sa skladá z 9 viac či menej zaujímavých produktov. Všetkými desiatimi vám môžem odporučiť štetec na make-up, obojstranný štetec na očné tiene a štetec na pery. Tieto tri som si kúpila a som s nimi spokojná. Ostatné štetce ma buď nezaujali svojou kvalitou, alebo by som ich skrátka nevyužila a tak ostali v obchode. Ako ste na tom vy? Už ste na túto limitovanú edíciu narazili? A kúpili ste si z nej niečo? Dajte mi vedieť dole v komentároch, veď viete ako rada klábosím o kozmetike :-) 

6 komentárov:

  1. Já chtěla ten štětec na oči, ale v Bratislavě v jedné dm drogerii už nebyl a u nás tuto limitku ještě nemají. Tak snad se mi podaří ji ještě někde sehnat. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás v Prešove ju tiež ešte nemali, ale zhodou okolností som zaskočila do DM počas výletu v Pezinku a natrafila som na ňu. Držím palce, aby sa ti nakoniec podarilo uloviť ho, aj keď s tými limitkami je to večný problém...

      Odstrániť
  2. zatím jsem tuhle limitku nikde neviděla, ale určitě bych nějaké štětce ráda zkusila. Mám doma essece štětec na obočí a patří k těm nejlepším co jsem zkoušela :-)

    Začínám objevovat tajemství přírodní dekorativky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, Essence niektoré štetce dokáže urobiť dobre. Ja napríklad už roky rokúce používam ich štetec na očné tiene a stále vyzerá ako nový :-)

      Odstrániť
  3. Kolekcia vyzerá naozaj pekne, myslim, že už som ju aj zahliadla, no nedávno som si kupila nové štetce od Revlonu, takže už dalšie mi netreba.

    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)