5. júla 2018

Zajkáče - Mrkváče

Zdravím vospolok!
Ako si užívate tieto slnečné dni? Popravde, ja ani nemôžem byť šťastnejšia. Aktuálne totiž prežívam novú lásku a tým teraz naozaj nemyslím môjho dokonalého muža (sorry zlato) :-)

Včera mi totižto dorazila moja výhra. No áno, po dlhom čase sa mi pošťastilo niečo vyhrať a ja vám hneď musím ukázať, čo to bolo, lebo je to proste fasa a musíte to vidieť! Na facebookovej stránke Zľavomatu som sa zúčastnila jednej z nedávnych súťaží o veselé ponožky HestySocks a usmialo sa na mňa šťastie. Tým som definitívne poprela tvrdenie, že človek nemôže mať všetko, po čom túži. Ja si totižto v posledných mesiacoch naplno užívam môjho miláčika a odvčera už aj tieto super-truper ponožtičky. Cink - cink, dvojitá výhra, ou yeah!

Prečo som sa vôbec zúčastnila súťaže o ponožky? Pfff, fakt sa ma pýtate? Veď sa na nich pozrite. D-O-K-O-N-A-L-É!!! Sú farebné, sú infantilné, sú proste mega parádne! Navyše sú Made in Slovakia. Presne ako moja maličkosť (povedala skromne)!



Konečne som našla funky ponožky, ktoré bezpochyby potešia aj pod stromčekom - tak tradičný a pritom tak výnimočný darček. Ta ne?! Maminke už padli do oka veselé Bibky, ktoré si mimochodom určite kúpim aj pre seba! Okrem Bibiek a všetkých tých eňo-ňuňo zvieratkovských ponožiek, ktoré budú v šuplíku robiť spoločnosť mojim Zajkáčom (to zas bude Zverinec), si brúsim zuby aj na Valentínske duo a som fakt zvedavá, aké nové dizajny HestySocks do Vianoc ešte vymyslia.

Juj, nenormálne sa teším na  tohtoročného Ježucha a čo vy?! :-) 

8 komentárov:

  1. Gratuluji k výhře. Taky se mi takové ponožky líbí a kdybych je od někoho dostala, jako dárek, byla bych nadšená. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tie sú krásne!!! Úplne milujem takéto ponožky <3 Gratulujem, ani sa nečudujem, že sa tak tešíš!

    netrhajte (k)vety / moje prvé yt video

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne. Tiež som sa do nich zamilovala na prvý pohľad. A sú tak jemnučké, úžasne sa nosia! :)

      Odstrániť
  3. Ponožky vypadají opravdu skvěle! :-)

    Dva zelenáči | www.dvazelenaci.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)