1. septembra 2012

Quack, Quack

Môj muž je proste blázon bláznivý! V našom meste sa mali konať preteky gumených kačičiek na Toryse - áno, to naozaj! O tejto akcii som samozrejme s nadšením malého dieťaťa informovala môjho drahého, ktorý sa na moje počudovanie z tohto nevinného úletu nás Prešovčanov smial dobré dva dni, až kým... až kým nezatúžil aj on po vlastnej gumenej kačičke, ktorú by mohol "vypustiť na slobodu". Ja síce nie som žiaden džin z Aladinovej čarovnej lampy, ale keď ide o môjho priateľa, splním mu všetko po čom zatúži. A tak sa teda aj stalo. Včera prišiel za mnou na návštevu a ja ako správna priateľka som ho išla počkať na autobusovú stanicu.




Z domu som vyrazila o čosi skôr, aby som ešte stihla odbehnúť do obchodu kúpiť mu tie vytúžené kačičky. Na moje počudovanie v Tescovom oddelení hračiek pre deti sa nenašla ani jedná jediná gumená kačička (s čím sa to tie dnešné deti hrajú???)! Z obchodu som odchádzala značne sklamaná, no našťastie som po ceste mala ešte jeden maličký obchodík so zmiešaným tovarom. Hovorím si "tu majú kadejaké blbosti, určite budú mať aj kačičky". A veru že mali. Šesť farebných gumených kačičiek za necelé 4€ - no nekúp to.

S obrovským úsmevom na tvári a gumenými kačičkami v ruksaku som sa mohla spokojne vybrať na stanicu. Môj muž samozrejme netušil čo na neho chystám a keď som na neho v pivárni vytiahla balíček s gumenými kačičkami, bol od radosti celý bez seba. Na ten šťastný výraz v jeho tvári tak skoro nezabudnem. Ešte šťastnejší bol keď sme dorazili k rieke a dala som mu do rúk jeho hračky. Obaja sme na svoje kačičky perom napísali vyznanie lásky a spolu sme ich hodili do vody.. Radosť a smiech, ktoré nasledovali boli dôkazom toho, že v nás stále driemu malé deti. Na tento úžasný a nevšedný zážitok nikdy nezabudnem. Bolo to krásne, bláznivé a zábavné. A presne kvôli takýmto momentom milujem svojho muža!


4 komentáre:

  1. Veľmi pekne ďakujem za pozvanie, váš blog si rada prečítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja mám doma jednu :) tú ktorá bola v O2 v reklame minulý rok :) kúpala sa v bazéne na záhrade :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa mi zdá,že gumené kačičky sú všeobecne obľúbené :D

      Odstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)