26. augusta 2014

Chlpatí pomocníci od Catrice

Po včerajšom oznámení o novej rubrike #FutureStars, ktorá sa bude pravidelne objavovať na tomto blogu, tu mám pre vás hneď prvý príspevok s novinkami. Začneme zľahka veľmi obľúbenou a dostupnou značkou dekoratívnej kozmetiky - Catrice. Táto vcelku kvalitná značka si pre našich zahraničných susedov pripravila niekoľko skvelých nováčikov z kategórie kozmetických doplnkov. Sú to kozmetické štetce a pomôcky na líčenie tváre a očí. Celkom osem nováčikov budete môcť spoznať práve dnes a práve teraz len na tomto blogu.






Prvou novinkou je make-up blending sponge, teda špongia na nanášanie make-upu. Tieto špongie už mali v ponuke viaceré kozmetické značky, niektoré lacnejšie, niektoré drahšie. Líšili sa tvarom, veľkosťou a farbou. Catrice prišla so sexy fialovou verziou a dvojitým záhybom. Tupý koniec sa skvelo hodí pre rozotrenie make-upu na väčších plochách ako sú líca či čelo. Naopak úzku špičku oceníte pri horšie dostupných miestach, napríklad v okolí nosu či očí. 

Pokiaľ pri nanášaní make-upu uprednostňujete klasické štetce, určite zbystrite pozornosť. Medzi novinkami Catrice sa totiž objavil aj štetec na make-up, ktorý sa rovnako ako ostatné nové kozmetické štetce od Catrice vyznačuje elegantným čiernym dizajnom. Je vyrobený z ultrajemných syntetických štetín, vďaka ktorým nerobí na tvári nežiadúce šmuhy. Dobre poslúži pri aplikácii tekutého či krémového make-upu. Foundation brush kúpite poctivo zabalený v milom priehľadnom puzdierku so zipsom. 

Predposledným štetcovým pomocníkom na líčenie tváre je štetec na korektor s názvom Concealer and camouflage brush. Tento šikovný pomocník má rovnako ako jeho predchádzajúci kamarát ultra jemné syntetické štetiny a je určený na nanášanie tekutého korektoru. Na fotografii môžete vidieť, že má užšiu špičku, vďaka ktorej sa vám s ním bude príjemne pracovať aj v horšie dostupných miestach, napríklad v oblasti kútikov očí či záhybov nosa. 

Záverečnú fázu úpravy tváre zvládnete vďaka tomuto úžasnému kabuki štetcu. Kabuki štetec je výborná vecička určená k aplikácii púdru či bronzeru či už v kompaktnom alebo sypkom prevedení. Rýchlo a precízne ním zafixujete líčenie. Hrubšie syntetické štetiny sa postarajú o primeraný nános púdru. 


Tvárou však nekončíme, mám tu pre vás ešte štyri tipy na nové vychytávky pre líčenie očí. Prvou z nich je vecička, s ktorou sa nestretnete na každom rohu. Ide o tvarovač a zastrihávač obočia, ktorý rýchlo a presne odstráni nežiaduce chĺpky z obočia. Použiť sa dá aj nad hornou perou pre úpravu fúzikov. Set obsahuje dva kusy, pričom jeden z nich je vybavený aj praktickou kefkou na obočie. 

Druhou vychytávkou je pinzeta na aplikáciu umelých rias. Jej koniec je vytvarovaný do mierneho oblúka, vďaka čomu perfektne uchopíte umelé riasy a môžete ich presne aplikovať na očné viečko. Aplikácia umelých rias nikdy nebola tak jednoduchá! 

Čo by to ale bolo za perfektné líčenie očí, ak by sme ho nezakončili dokonalou očnou linkou, že? Preto si pre nás firma Catrice nachystala duo štetec na očné linky. Perfektne sa hodí na nanášanie gélových či krémových očných liniek, ako i vytvorenie očnej linky z obyčajného očného tieňu. Zatiaľ čo jedna strana vám ponúka širší a zarovnaný štetec, druhá strana je vytvarovaná do užšej špičky. Je len na vás, ktorú z nich použijete! 

A úplne na záver tu máme duo štetec na očné tiene. Ten vám pomôže do detailov vytieňovať oči. Pre líčenie väčšej plochy použite koniec s dlhšími štetinkami, pre presnú aplikáciu tieňov štetec otočte a pracujte s kratšími štetinami. Rovnako ako všetky ostatné kozmetické štetce, je aj tento v plastovom puzdierku na zips. 

Bohužiaľ na oficiálnej stránke značka Catrice cosmetics uvádza, že niektoré z týchto štetcov budú zatiaľ dostupné len vo vybraných krajinách a to v Nemecku, Holandsku, Belgicku, Rakúsku, Slovinsku, Chorvátsku a Španielsku. Preto ak sa v týchto štátoch náhodou nachádzate - študujete, prázdninujete, brigádujete alebo sa ešte len chystáte na dovolenku či len tak na nákupy do týchto krajín, skúste si zaobstarať štetce tam. Zvyšné kúsky ale nemajú pri popise žiadnu poznámku s obmedzením, takže by mali byť v predaji vo všetkých krajinách a teda aj u nás. Verím ale, že skôr či neskôr sa k nám dostane celá táto sada kozmetických štetcov pre líčenie tváre a očí, takže čitateľky, ktoré nemáte možnosť za nimi vycestovať, určite nevešajte hlavu. Veď oni sa k nám na Slovensko zaiste nejako dostanú ;-) 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)