31. januára 2015

Ako správne spáchať bombový atentát

Vianoce už dávno pominuli, Silvester to zvládol sám zatiaľ čo ste vy boli neprimerane spoločensky unavení a po týždni čmáraníc v zošite ste sa konečne naučili písať správny rok. Váš svet je proste gombička a jediný, kto ešte stále stresuje, je vaša milovaná rodina. Inokedy by ste svojich rodičov úspešne ignorovali tak ako aj po zvyšok  roka, no práve január a február majú tú čarovnú moc, že vás všetko vytáča trikrát rýchlejšie a vy máte chuť na svet zhodiť poriadne veľkú bombu. A to všetko len preto, aby ste konečne mali svätý pokoj a mohli sa učiť na skúšky, ktoré všetci urobili v predtermíne, na ktorý ste sa vy nedostali. Aby ste mi uverili, že vám chcem svojimi článkami skutočne pomôcť, rozhodla som sa s vami podeliť o návod, ako správne spáchať bombový atentát na vybraného člena rodiny.





Celý atentát vás vyjde na veľmi malý peniaz a tak si ho môžu dovoliť aj chudobnejší študenti. Všetko čo budete potrebovať je jeden kus stresvyrábajúceho rodinného príslušníka, uzamykateľná kúpeľňa s funkčnou vaňou, asi 150 litrov teplej vody a jedna špeciálna šumivá bomba vybraná s láskou pre vašu obeť.

Zhruba desať minút pred predpokladaným príchodom obete z práce domov napustite vaňu teplou vodou. Vodu nezabudnite zastaviť - vytopení susedia by vám totiž mohli nečakane váš atentát prekaziť a to predsa nechcete. Po príchode hysterickej obete domov sa tvárte nevinne a milo. Aby reč nestála, pozvite ju obzrieť si najnovšie pavučinové dielo vašej kúpeľňovej tarantuly. Keď svoju obeť vlákate priamo do pasti, stačí nenápadne hodiť bombu do vane a z kúpeľne rýchlo utiecť. V tomto momente je dôležité nepodľahnúť emóciám a obeť držať pod zámkom. Po čase sa hysterický príbuzný ukľudní a ak ste ho správne vycvičili, sám dobrovoľne vlezie do pripraveného bombového kúpeľa. 




Omamné voňavé elixíry, ktoré bomba obsahuje, okamžite omráčia zmysly vašej obete. Tá následne podľahne čaru bômb. V tomto momente ste len na polceste k úspešnému atentátu. Dôležité je nechať obeť v kúpeli dostatočne dlho na to, aby jej myseľ naplno zrelaxovala. Osvedčená doba ozdravného pobytu je aspoň 30 minút. Počas tohto kúpeľa sa hysterický člen rodiny upokojí, zabudne na stres, zabudne na mindráky z vlastného zlyhania vo vianočnej diéte, zabudne na všetko zlé, čo ho počas dňa vytočilo. Vďaka obsiahnutým ovocným olejom sa žiadne negatívne myšlienky na tele neudržia. Pridanou hodnotou kúpania sa so šumivými bombami je skrášľovací proces, ktorým obeť prejde. Všetci predsa vieme, že ľudia, ktorí sa cítia byť krajší, sú zároveň spokojnejší. V tomto prípade výrobca bômb z ďalekého východu stavil na istotu a do svojej tajnej zbrane primiešal zázračné prísady, ktoré telo po kúpeli zmenia na nepoznanie. Pokožka po bombovom útoku pôsobí jemnejšie, krásne žiari a užíva si skvelý pocit dôkladnej hydratácie. Rodinný príslušník ostáva dlhodobo naladený na pozitívnu vlnu.




No a vy, milí študenti, si môžete ničím nerušení sadnúť nad poznámky k posledným skúškam, ktoré vás čakajú. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)