1. februára 2015

Cinderella by Essence

Rozprávky - nepoznám nikoho, kto by ich nemal rád. :-)

Čo by ste spravili, keby ste sa na jeden deň mohli stať Popoluškou? A čo by ste spravili, ak by som vám povedala, že ňou môžete byť každý deň po zvyšok svojho života? Obliekať si nádherné šaty, chodiť na bály a stretnúť svojho princa na bielom koni. Nebolo by to krásne? Určite áno. Našťastie sa tento detský sen môže aspoň sčasti čoskoro stať skutočnosťou. Vďaka značke dekoratívnej kozmetiky Essence môže byť každá z nás Popoluškou. Ako? Dozviete sa v pokračovaní článku...

zdroj




Už v marci 2015 nás na predajných pultoch bude čakať nová limitovaná edícia z dielne značky Essence s názvom Cinderella. Tá bude obsahovať kompletnú výbavu, ktorú by mala každá mladá Popoluška vlastniť. Paletka očných tieňov, lesky na pery, lícenka a mnoho ďalších produktov vás premenia na skutočnú princeznú. Celá limitka je ladená do nádherných farieb, najskôr jemná perlová a ružová,  ktoré sa s príchodom noci zmenia na kráľovskú modrú a zlatú.



Paleta šiestich očných tieňov - s nádhernými odtieňmi v perlovej, ružovej, fialovej, svetlo a tmavomodrej a zlatej farbe je must-have produktom každej krásky. Vďaka svetlým i tmavým tieňom môžete vyčariť líčenie pre každú príležitosť. Paletka nesie výstižný názov 01 - It's more than I ever hoped for.

Lesky na pery pre Popolušku - dva nové lesky na pery v romantickom pastelovo-ružovom odtieni a žiarivom červenom odtieni vám zaručia bozk od každého princa. Lesky obsahujú trblietavé čiastočky, ktoré spravia z každých pier neodolateľnú studňu lahodných bozkov. V predaji v odtieni 01 - Sing, sweet nightingale a v odtieni 02 - So this is love.

Farba na líčka - vysoko pigmentovaná lícenka dodá vašej tvári jemný dotyk bezstarostného života. Zabalená v prekrásnej rozprávkovej krabičke je priam neodolateľným kúskom, ktorý si budem musieť zaobstarať aj ja. Predávať sa bude v odtieni 01 - So this is love.

Highlighter - nádherný rozžiarujúci púder s ružovým shimmerom dodá ten správny šmrnc každej tvári. Všimnite si priam dokonalý reliéf posiaty nežnými ružami. Highlighter kúpite v prevedení 01 - The glass slipper.


Laky na nechty - štyri nové laky na nechty z limitovanej edície Cinderella ponúkajú dva odlišné efekty. Ružový a fialový lak na nechty majú jemný porcelánový finiš, zatiaľ čo modrý a zlatý lak sa vyznačujú úžasným metalickým efektom. Vybrať si budete môcť z odtieňov 01 - Sing, sweet nightingale, 02 - Bibbidi-Bobbidi-Boo, 03 - Prince charming a nakoniec odtieň 04 - Watch out Lady Tremaine!

Trblietavý topper lak - romantické trblietanie hviezdnej oblohy už čoskoro budeme môcť preniesť aj na naše nechty. Nový krycí lak s glittrovým efektom doplní kolekciu farebných lakov na nechty spomenutých v predošlom odstavci. Trblietavý topcoat obsahuje strieborné vločky a na nechtoch vytvára dúhový efekt s nádychom purpurovej a modrej. Názov odtieňu 01 - The Glass Slipper.

Nálepky na nechty - posledným produktom v tejto limitke sú zdobiace nálepky na nechty, ktoré z každej manikúry urobia veselé divadielko. Na výber budeme mať z dvoch motívov a to 01 - The stroke of midnight a 02 - It's more than I ever hoped for.


Na záver ešte dôležitá informácia, ktorá iste všetkých zaujíma a síce odpoveď na otázku "Kde bude táto limitovaná edícia dostupná?". Nuž, tentokrát vás poteším, pretože limitovaná edícia Essence meets Cinderella bude od marca dostupná v Nemecku, Rakúsku, Švajčiarsku, Maďarsku, Srbsku, Slovensku, Slovinsku, Rusku, Írsku, Holandsku, Belgicku, Taliansku, Španielsku, Portugalsku, Katare a Ománe.

Na záver ešte tradičná otázka pre vás - Ktoré produkty sa vám z limitovanej edície Cinderella by Essence páčia najviac? Kúpite si nejaké? Ja určite pôjdem obzrieť lícenku a highlighter, tie ma lákajú zo všetkého najviac. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)