4. marca 2015

Citrónovo-uhorkové krémové prekvapenie od Avonu

Vítam vás pri ďalšej krémovej recenzii. Dnes si čo-to povieme o perfektnom pleťovom kréme, ktorý som si už po prvom použití strašne obľúbila. Možno ho poznáte, možno nie - hlavnou hviezdou dnešného článku bude ľahký hydratačný pleťový krém s citrónovou trávou a výťažkami z uhorky z línie Avon Care.





Krém sa vyznačuje predovšetkým veľmi rýchlou absorpčnou schopnosťou a dobrou hydratáciou. Vďaka ochrannému faktoru 15 pleti neuškodí ani krátky pobyt na slnku, avšak pozor, nepoužívajte ho namiesto opaľovacieho krému! Tento krém som si obľúbila predovšetkým kvôli jeho ľahkosti, vďaka čomu nezanecháva pleť mastnú. Táto vlastnosť je pre mňa u podobných produktov veľmi dôležitá, pretože o mastnú pleť skutočne nestojím.


Ďalšou vecou, za ktorú musím produkt pochváliť, je jeho veľmi jemná konzistencia, vďaka ktorej sa ľahko, rýchlo a rovnomerne nanáša na pleť, takže nemám problém natierať sa aj poslepiačky. Keďže pleťový krém s výťažkami z uhorky a s citrónovou trávou od Avonu sa za pár sekúnd vpije do pokožky, môžem make-up naniesť takmer okamžite, čo je v ranných fofroch ozaj výhoda. S make-upom krém spolupracuje veľmi dobre. Make-up často striedam a ani pri jednom mi krém nerobil problémy v podobe nežiaducich žmolkov a drolkov či inej hávedi, ktorú niektoré krémy zvyknú robiť ak na pleť nanášate ešte make-up.


Poďme si ešte niečo povedať o obale a cene. Čo sa mi veľmi páči je, že krém sa krásne hygienicky dávkuje, nakoľko je plnený v tube a nie v kelímku. Objem balenia je 75 ml, toto množstvo výdatne postačí na dlhé mesiace. Pri jednom nanášaní spotrebujem veľmi malé množstvo krému, čo tiež nie je na zahodenie. Hydratáciu to ale nijako nezníži, tá je z môjho pohľadu úplne vyhovujúca. Mám vo zvyku krémovať sa ráno a večer po sprche a s týmto krémom rozhodne nemám pocit, že by mojej pleti niečo chýbalo. Čo sa týka ceny, kupovala som ho za nejaké smiešne 2-3eurá a aj keby stál krém dvojnásobok, stále by si tú cenu obhájil. Spotreba je už štandardne do 12 mesiacov od otvorenia, na čo vás upozorní aj piktogram na zadnej časti tuby.



Pre zhrnutie - krém má ľahkú, nemastnú konzistenciu, príjemnú vôňu, dobré hydratačné vlastnosti a s make-upom nemá žiaden problém. Balenie je veľké, spotreba nízka, takže jeho výdrž je nekonečne dlhá. Pri tomto produkte som nenašla žiadne záporné vlastnosti, ktoré by mi mohli čo i len kúsok vadiť. Ide o jeden z najlepších krémov, ktoré som doposiaľ mala, takže jeho kúpu môžem len odporučiť.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)