10. júla 2016

Stylingový púder pre objem vlasov

Objem - vec, ktorá nás ženy zvykne trápiť asi najviac pokiaľ ide o vlasy. Každá chceme mať hrivu ako modelky z časopisov a každá ju chceme hneď! Na trhu je nespočetné množstvo prípravkov, ktoré majú našej korune krásy dodať to, po čom tak veľmi túžime. Od šampónov cez masky až po stylingové prípravky, to všetko je nám k dispozícii a to všetko som už vyskúšala. Bohužiaľ, väčšinou nič z toho nefungovalo. Aspoň nie dlhodobo. A potom sa to zrazu stalo - na trh prišiel stylingový púder sľubujúci zväčšenie objemu a ja som jeho sexy fialovému baleniu skrátka podľahla. Celá natešená som sa vrhla k pokladni a tešila sa, kedy púder konečne vyskúšam...




Okamžite po príchode domov som sa pustila do čarovania, na pomoc som si zapla video Ako dosiahnuť objem vlasov od Lukáša Balockého. On síce používal produkt značky Taft, no v podstate je to totožný výrobok ako môj Got2B, pretože obidve značky spadajú pod Schwarzkopf, preto je pochopiteľné, že som očakávala rovnaké výsledky. Video fičí a ja opakujem po Lukášovi. Trochu nasypem sem, trochu tam, premasírujem končekmi prstov a vualá.. Som sklamaná! Prečo? Pretože zatiaľ čo Lukášov účes vyzerá použiteľne a aj po prečesaní vlasov má na hlave stále objemnú hrivu, ja vyzerám ako zmoknuté kura. A k tomu ešte tá nechutná gumová textúra, ktorá z vlasov robí neopísateľne odporné hniezdo čohosi, čo vyzerá že priletelo z inej planéty. FUJ! Už nikdy viac! Alebo žeby predsa?


Fajn, produkt odkladám na neurčito a vlasy si idem umyť. Vážne priatelia, s tým by ste na verejnosť nevyšli ani vy! Strapatá, podivne mastná hlava na dotyk nechutnejšia ako vráskavec dlhoplutvý. O niekoľko týždňov neskôr dávam stylingovému púdru druhú šancu. Skúšam rôzne finty, rôzne spôsoby aplikácie, česania a všetkého možného, ale výsledok je stále rovnaký. Stále na grc! Stále ten nechutný efekt strapatých vlasov, do ktorých akoby vám niekto votrel gumu. Snažím sa to uhladiť hrebeňom, no pri česaní prichádzam o celý nadobudnutý objem. Popravde už sa svojich vlasov ani nechcem dotýkať, pretože ten pocit a gumová textúra sú jednoducho neznesiteľné. A rovnako neznesiteľný je aj môj dojem z účesu keď sa pozriem do zrkadla. Predstavte si, že by ste takto šli trebárs na rande. Alebo si radšej nepredstavujte vôbec nič - pre vaše vlastné psychické zdravie. Tak teda opäť bežím zhrozená do sprchy a pokúšam sa zachrániť situáciu. Produkt hádžem do šuplíka a nechcem ho viac ani vidieť. Vonku vychádzam bez objemu, ale stále lepšie ako s tým, čo mi na hlave vytvoril tento biely prášok.



O rok neskôr nachádzam na spodku šuplíka úhlavného nepriateľa mojich vlasov. Otvorím ho, divne smrdí, ako polovysušené rozšliapané kravské lajno. Vážne, nepreháňam. Fuj, to je puch! Chcem ho vyhodiť keď v tom si zrazu uvedomím, že by sa mi plastová fľaštička s dierovaným vrchnákom mohla hodiť na domáci suchý šampón. A tak viečko len opatrne vyberiem a obsah balenia sypem do koša. Pri tom si ešte stihnem všimnúť, že môj dvakrát použitý produkt je vlastne naplnený len do polovice flakónu. WTF is this shit?! Neznášam takéto odrby, kedy sa niečo tvári ako veľký produkt a pritom je to len veľká fľaštička. Ale už mi je to jedno, tento shit nechcem už nikdy viac vidieť! Zbohoooom milý púdrik. Zhni v pekle!

Hodnotenie produktu - 5 alebo čo to sakra je?!

14 komentárov:

  1. Tú vec som mala. Kedysi dávno pradávno a tiež to nefungovalo... Suchým šampónom neverím a už vôbec nie takým chemickým bombam.

    www.danielainthelibrary.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak tento got2b púder na objem vlasov nemá so suchým šampónom nič spoločné. Ide o stylingový produkt, ja by som ho opísala ako sypký gél na vlasy, alebo niečo v tom zmysle, takže čakať od neho očistenie vlasov by bolo scestné. Ale ani ako stylingový produkt mne osobne vôbec nevyhovuje. Objemu trošičku dodá, ale za akú cenu.. Tie vlasy vyzerajú po použití katastrofálne :-/

      Odstrániť
  2. Nevěřil bych tomu, že jako kluk budu komentovat nějaký beauty článek, ale už je to tady! :)

    Shodou náhod já tenhle pudr používám celkem často, jelikož mám celkem řídké vlasy a když si jej nanesu do suchých (pozor, suchých!) vlasů objem mi dodá a můžu si v klidu vytvarovat účes jaký chci a docela i dlouho drží. Třeba na dlouhé vlasy nefunguje tak dobře, ale já si ho nemůžu vynachválit! :)

    Tom z TH Svět

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je ozaj rarita, keď chlap komentuje kozmetiku :-)
      Je to možné, že na krátke vlasy funguje dobre. Ja to ale na svojich vlasoch neznesiem kvôli tomu "pogumovanému" filtru, ktorý mi to na vlasoch necháva. A predsalen keď si to votriem po stranách do vlasov, tak vyzerám strašne strapato. Objem tam síce je, to hej, ale ten požadovaný tvar účesu je priam nemožné dosiahnuť tak, aby boli vlasy aj uhladené/učesané, aj mali objem. Proste buď budem strapatá a s objemom, alebo učesaná bez objemu - iná možnosť nie je, aspoň nie s mojimi vlasmi :-D

      Odstrániť
    2. Na ten můj styl Vrabčí hnízdo co nosím, je to prostě ideálka! ;)

      Odstrániť
    3. Asi sa budem musieť nechať inšpirovať tvojou hrivou :-D

      Odstrániť
  3. U mňa na objem funguje jedine to, ak si v noci pred spaním urobím drdol :D Takýmto ""zázrakom"" taktiež neverím :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pri mojej dĺžke vlasov je nemožné urobiť si cop, nieto ešte drdol.. :-D
      Inak keď som ešte mala dlhé vlasy, objem som získavala česaním vlasov v predklone + hromady laku na vlasy.

      Odstrániť
  4. Já takovéto věci vůbec nepoužívám :). Připadá mi to zbytečná chemie a zátěž pro vlasy...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým určite súhlasím, ale človek sa občas nechá zlákať (a potom stejne ľutuje :-D )

      Odstrániť
  5. Značku mám ráda, ale tenhle pudr mě dost zklamal, jak píšeš - smrdí a žádný objem.

    INKA lifestyle blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Popravde pre mňa to bol prvý a aj posledný produkt od Got2B.

      Odstrániť
  6. Ja to z času na čas používam, ale prvé pokusy dopadli fakt hrozne, podľa návodu sa postupovať nedá, ja si trochu nasypem medzi prsty a zo spodu vlasov nanesiem, ale len ku korienkom. Je to asi jediné tužidlo, ktoré moje vlasy nezaťažuje, tie penové sú strašná hlúposť, po nich mám vlasy mastné do večera. Jedine umyť toto tužidlo z vlasov dá zabrať, zvyčajne musím naniesť šampón až trikrát.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Fuuha, trikrát? Tak to je ozaj dosť. Ja si štandardne umývam vlasy šampónom raz, ak ale používam nejaké stylingové produkty, tak dvakrát aby som mala istotu, že som zmyla naozaj všetko. Trikrát by sa mi už umývať asi nechcelo :-D

      Odstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)