10. septembra 2017

Z luxusnej bonboniéry ekologický organizér na laky? Ale áno, sleduj!

Ahojte, dámy!

Dlho som rozmýšľala, čím novým by som prispela na tento blog a v tom mi svitlo - urobím ďalšie DIY. Už tradične bude jednoduché, rýchle a recyklované. Čo by ste povedali na organizér lakov na nechty vyrobený z obalu od luxusných praliniek?





Čo budete potrebovať:
- luxusný obal od praliniek. Ten môj je v zlato-hnedej farbe a ukrýval v sebe úžasné Lindt pralinky
- päť minút času
- obľúbené laky na nechty


Postup výroby:
krok č. 1: 
Poctivo spapajte všetky tie chutné pralinky. Ak vám to povaha dovoľuje, podeľte sa aj s rodinou a priateľmi. Ak nie, nevadí, veď ja to nikomu neprezradím ;-)


krok č. 2:
Vrchný obal krabičky od praliniek odložte bokom alebo ho zospodu nasuňte na krabičku, ktorá sa stane novým domovom vašich obľúbených lakov na nechty.


krok č. 3:
Do otvorov na pralinky poukladajte obľúbené laky na nechty a nový organizér vystavte na poličku, kde ho môžete obdivovať. Vualá, hotovo!


Možno to nie je nič prevratné a cenu za kreativitu asi tiež neobdržíte, ale podľa mňa tento organizér na laky na nechty vyzerá naozaj božsky. Navyše nezaťažuje našu prírodu a to je to hlavné :-)

10 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ďakujem, Gabi. Vlastne aj u mňa tento nápad vznikol len náhodou, pretože mi bolo ľúto vyhodiť tú krásnu zlatú krabičku. Nakoniec mi napadlo, že by do tých otvorov na pralinky mohli skvelo zapadnúť laky na nechty a veru že áno. No a hneď bol tento DIY návod na svete :D

      Odstrániť
  2. Vyzerá to super a úprimne asi by ma to ani nikdy nenapadlo 😁

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)