15. apríla 2013

Tip: Lacný stojan na doplnky Jysk


Stojan na bižutériu je jedným z najfrekventovanejších kľúčových slov na tomto blogu. Hľadáte návod na výrobu stojana na šperky a tiež hotový stojan na šperky. V jednom z minulých článkov ste mohli vidieť môj stojan na bižutériu, ktorý som si kúpila v Jysku. A dnes mám pre vás skvelú správu!



Stojan na šperky a stromček na bižutériu - predáva JYSK



Ak hľadáte lacné stojany na bižutériu, rozhodne zamierte do predajne Jysk. Aktuálne v Jysku nájdete dva rôzne stojany na bižutériu. Veľký stojan (vľavo) na šperky je vhodný ako pre náušnice, tak aj na náhrdelníky a náramky. Je vyrobený zo železa a predáva sa len v bielej farbe. V zľave ho kúpite za 8,50€, pričom pôvodná cena je 11,99€. Jeho rozmery sú: 9x22x36  (šxdxv).
Menší stojan (vpravo) - stromček na bižutériu je vysoký 29cm. Aktuálna cena za tento strom na bižutériu je 4,15€ z pôvodných 6,99€. Vyrobený je z priehľadného plastu.

Osobne sa mi viac páči veľký biely stojan na bižutériu, pretože poskytuje miesto na zavesenie väčšieho množstva šperkov a aj po dizajnovej stránke mi pripadá krajší. Každá však máme iný vkus a tak je voľba na vás! Dúfam, že vás môj malý tip na nákup potešil a vďaka môjmu článku ste našli ďalší pekný spôsob pre uloženie vašej bižutérie.


4 komentáre:

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)