8. mája 2014

Regenerácia pleti s maskou z morských rias Nobilis Tilia

Konečne som na víkend opäť doma a dočkala som sa príjemného relaxu v horúcej vani - vlasy som rozmaznala kvalitným balzamom a dokonale vyčistenú pleť som poriadne nakŕmila chutnučkou pleťovou maskou. Tentokrát som siahla po regeneračnej a tonizačnej pleťovej maske Nobilis Tilia. Česká prírodná kozmetika Nobilis Tilia sa vyrába už od roku 1994 a je rozšírená nielen u našich českých bratov, ale aj na našom krásnom Slovensku a v mnohých veľkých štátoch akými sú napríklad Anglicko, Francúzsko, Japonsko, Taiwan a mnohé ďalšie.





Pleťová maska Nobilis Tilia z morských rias zlepšuje hydratáciu a napína pokožku. Má regeneračné a tonizačné účinky a zabraňuje predčasnej tvorbe vrások. Je vhodná pre zápalovú pleť a samozrejme aj pre pleť zrelú a ochabnutú pleť trpiacu stratou elasticity. Morské riasy obsiahnuté v tejto prírodnej pleťovej maske sú zdrojom mnohých dôležitých látok pre pokožku. 

Prírodná pleťová maska značky Nobilis Tilia má béžovú farbu a obsahuje maličké tmavé čiastočky. Na pleť sa bezproblémovo nanáša v rovnomernej vrstve a vďaka tomu, že je hustá, ostáva na pleti bez pohnutia. Vôňu tohto produktu by som opísala ako jemne obilnú, veľmi príjemnú. Po opláchnutí ju z tváre nie je cítiť. 


Maska sa nanáša v hrubšej vrstve na vyčistenú pleť a nechá sa pôsobiť asi 20 minút. Po 20 minútach keď vidíte, že sa pleť napapala tohto pokladu, stačí k dokonalej spokojnosti už len odstrániť prebytočné zvyšky masky vatovým tampónom navlhčeným v pleťovej vode. Vualá a krásna zregenerovaná pleť je na svete! 

Po očistení tváre od zvyškov masky cítim, že je moja pleť spokojná, dostatočne hydratovaná a ja na nej nepozorujem žiadne suché miesta. Pri niektorých pleťových maskách zvyknem mať problém, že sa po nich moja pleť začne rýchlo mastiť. U tohoto produktu som veľmi rada, že tomu tak nie je. Aj vďaka tomu je regeneračná a tonizačná pleťová maska s morskými riasami mojim obľúbeným spoločníkom pri večerných relaxačných kúpeľoch. Doprajem si ju niekoľkokrát týždenne a to buď počas horúceho kúpeľa doma, alebo len tak cez víkend na internáte pri práci s počítačom. Ako som spomínala, maska je hustá a z pleti nesteká, takže sa nemusím báť, že by mi kvapla na tričko alebo klávesnicu. Jej používanie je veľmi pohodlné a preto ak vás dlhé kúpele neberú, môžete ju kľudne naniesť na tvár a bezstarostne sa ďalej venovať svojim povinnostiam v domácnosti. 


Tie z vás, ktoré môj blog čítajú už dlhší čas určite vedia, že mám problém s vyrážkami, ktoré sa na mojej tvári objavujú v stresovom období a po konzumácii orieškov. Povedzme si úprimne - žiadna z nás nemá rada nepríjemné zapálené červené vyrážky. Určite sa dá proti nim bojovať aj zeleným korektorom, no ja mám radšej produkty, ktoré vzniknutú zápalovú reakciu potlačia. Táto pleťová maska s morskými riasami je vhodná aj pre zapálenú pleť, čo sa mi neraz potvrdilo tým, že po jej umytí z tváre boli červené miesta v okolí vyrážok menej výrazné. Nevravím, že zázračne lieči vyrážky na počkanie, to asi nie, no v prípade mojej pleti pomáha zmierniť ich začervenanie a to je pre mňa veľké plus. 

Teraz trošku z tej technickej stránky - prírodná pleťová maska Nobilis Tilia je balená v klasickom tégliku na aký sme zvyknuté z pleťových krémov. Má dve viečka - jeden šrubovací vrchnák a jeden tenší kryt, ktorý na kelímok len jednoducho položíte. Objem balenia je 50ml, vydrží na niekoľko desiatok použití. Cena tohto produktu je 8,58€. Produkt je vyrobený v Českej republike. 


Zloženie: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Glycine Soja Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Steareth-2, Glycerin, Fucus Vesiculosus Powder, Steareth-21, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Retinyl Palmitate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acis, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Polyaminopropyl Biguanide, Parfum, Benzyl Benzoate.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem, že si článok dočítala až do konca. Neboj sa zapojiť do diskusie - na mojom blogu vládne sloboda prejavu :-)